Víkend začal tragicky už v pátek

Víkend začal v pátek tragédií –  odpoledních hodinách zasahovala policie a ZZS v jednom ze sušických bytů, kde byla nalezena oběšená dvaačtyřicetiletá žena. Pravděpodobnost sebevraždy potvrzuje i nález dopisu na rozloučenou na místě. Policie případ dále intenzivně vyšetřuje, o motivu případné sebevraždy nejsou ověřené informace.

 

bezdekov
Rychlík jednoucí ze Železné Rudy
na Prahu srazil v sobotu dopoledne osobu v železniční zastávce Bezděkov. Vlak zůstal stát na výjezdu ze zastávky směr Klatovy. Podle svědků zraněný sedmatřicetiletý muž naskakoval do rozjíždějícího se vlaku a spadl pod něj. Hasiči z Klatov zajistili místo nehody a spolupracovali se ZZS při ošetření těžce poraněného muže a transportu do vrtulníku LZS. Podle informací redakce utrpěl muždevastující poraněn obou nohou v oblasti kotníků. Trať byla po dobu zásahu a vyšetřování zcela uzavřena, ČD zorganizovaly náhradní autobusovou dopravu cestujících. Místo nehody si převzali hasiči SŽDC Plzeň.

Okolnosti případu  stále šetří Policie ČR a Drážní inspekce.

 

 

 

 

Ve Volšovech srazil autem chodkyni a ujel – byl opilý. V pátek večer  došlo k dopravní nhodě ve Volšovech  řidič osobního vozu tu srazil chodkyni a z místa nehody ujel. Sražená 81letá žena byla převezena se zraněním do nemocnice. 

Policisté ale řidiče vypátrali – 54letý muž ze Sušicka s vozidlem zn. Škoda Octavia jel směrem do Sušice. Na rovném úseku přehlédl stojící chodkyni, která měla v úmyslu přejít vozovku na druhou stranu. Řidič vozidlem zachytil chodkyni, která zůstala ležet na travnaté ploše a pokračoval dále v jízdě. Policisty byl řidič vypátrán a podrobil se dechové zkoušce, kdy mu bylo naměřeno 1,59 a 1,56 promile alkoholu. Muž byl převezen k lékařskému vyšetření a odběru krve. Policie novakovice
dopravní nehodu dále šetří.

 

Další úmrtí v sobotu v noci – na Klatovsku zemřel v nočních hodinách chodec po srážce s osobním vozem. 39letý muž byl  na místě mrtev. K dopravní nehodě u obce Novákovice došlo zhruba hodinu po půlnoci,  případ  je v šetření Policie ČR.

 

-red, hzs, p cr-