Starší žáci TJ Sušice zahájili přípravu

 

Minulé pondělí se sešli starší žáci k prvnímu tréninku na novou sezonu. Trénink byl pojatý spíše jako seznamovací, protože ročník narození 1999 odešel do dorostu a nově příchozí 2001 se potřeboval trošku “otrkat”.

 

fotbal 11

 

Trenér starších žáků Martin Kalný komentuje zahájenou přípravu:

” Proč jsme začali tak brzy? Odpověď je jednoduchá a jasná. Klukům se po fotbale stýskalo a bombardovali mě dotazy ohledně začátku tréninků. Dalším důvodem byla moje týdenní dovolená, kterou jsem chtěl právě klukům věnovat a udělat takové malé letní soustředění. Trénovali jsme dvakrát denně, chodili na společné obědy a trávili spolu spoustu času. Musím říci, že během pár dní jsme vytvořili skvělý kolektiv, nováčci do něj zapadli a na tom se dá, dále dle mého názoru, stavět. V následujícím týdnu už budeme chodit trénovat pravidelně na hřiště a neúnavně pilovat práci s míčem. Všichni se na novou sezonu těšíme, bude to pro nás velká výzva. Přišlo hodně kluků, kteří na velké hřiště vstoupí vůbec poprvé.

 

fotbal 02

 

 

Během léta nás čeká asi 5 přípravných utkání s klasickými soupeři jako jsou Klatovy, Nepomuk atd. 

Závěrem bych rád poděkoval všem rodičům za to, že mi své děti svěřili a umožnili jim zpříjemnit si prázdniny. Dále děkuji hráčům za skvělou docházku. Zejména Petr Křížek a Štěpán Gajdečka, kteří nevynechali ani jeden ze šesti tréninků, přičemž oba dojíždějí !”

 

Video z prvního tréninku najdete zde.

{gallery}susice/fotogalerie/14/fotbal zaci/{/gallery}

Text, foto, video: MK