“Káčko” má novou provozní dobu

prevent
Klinika adiktologie 1. LF a VFN v Praze vyhlásila v prosinci výsledky  VIII. ročníku Ceny adiktologie. Občanské sdružení PREVENT se stalo vítězem v kategorii Cena Kiron za nejlepší adiktologický počin roku jednotlivce či organizace, která v roce 2012 přišla s novinkou využitelnou pro ostatní služby v oboru, nebo se zasloužila o šíření dobrého jména oboru adiktologie. Stejné ocenění získala rovněž Česká asociace adiktologů.

 

 Navrhovatelé ceny Kiron se shodli na tom, že občanské sdružení PREVENT, jehož součástí je také prachatické “Káčko”, si cenu zaslouží zejména za organizaci závodu Železný adiktolog 2012. Tímto počinem totiž organizátoři závodu přispěli k šíření dobrého jména a jména adiktologie vůbec.

Profesor Michal Miovský, předseda rady Ceny adiktologie uvádí: „Závod Železný adiktolog je sympatickým pokusem o přiblížení adiktologických služeb, jejich pracovníků i klientů směrem k veřejnosti. Pokus o to vyjít z ústraní uzavřených služeb jinak než prostřednictvím letáků či webových stránek zaslouží pozornost a ocenění. Proto se jsme se rozhodli Cenu Kiron udělit občanskému sdružení PREVENT.“

 

Michal Němec, výkonný ředitel a předseda občanského sdružení PREVENT si tohoto ocenění velice váží: „Železný adiktolog má tím vším, čím je, právě propagovat obor adiktologie. Skutečně mě těší, že tato naše vnitřní ambice je zřetelná i navenek. Cena Kiron je pro nás důkazem toho, že nápad pořádat takovou akci má podporu mezi kolegy adiktology a rozhodně nás motivuje k uspořádání dalšího, tedy třetího ročníku v létě 2014.“

***

Kontaktní centrum Prevent je adiktologické zařízení, které se věnuje problematice závislostí. Centrum patří mezi první, které vzniklo na jihu Čech. Prachatické “Káčko” je již dlouhodobě zavedeným programem s ustálenou nabídkou odborných služeb.
 
V novém roce nová provozní doba:


PO – 10-16 hod 
ÚT – 13-16 hod (kontaktní místnost 13 – 16)
ST – 10-17 hod
ČT – 10-16 hod (testy pro veřejnost 8.30 – 10, kontaktní místnost 13 – 16)
PÁ – 10-16 hod (kontaktní místnost 13 – 16)

/red, kcpt.os-prevent.cz/