Bikeři na vimperském ledu? Zítra!

hokej vpkhvezdy
Říká se, že kdo dělá dobře nebo vrcholově jeden sport, ‘umí’ i další. O pravdivosti těchto slov se můžeme přesvědčit hned zítra!

 

Hvězdy a legendy cyklistiky na ledě

Umějí to na kolech, v lehkých i extrémních podmínkách, na horách i po rovinkách, bojují do posledního dechu. Jak jim to asi půjde na ledě? Řeč je o cyklistických  hvězdách a legendách, pro které BIKE KLUB Vimperk připravil lahůdkový hokejový turnaj.

Proto se, s o něco těžší výbavou ale se stejným odhodláním zvítězit, bikeři pustí do soupeřů tentokrát v jiném terénu, než na který jsou běžně zvyklí. Určitě si přizvou i podpory, takže bude na co se dívat!

 

TURNAJ CYKLISTICKÝCH LEGEND, SOUČASNÝCH HVĚZD A MILOVNÍKŮ CYKLISTIKY

se odehraje tuto sobotu 11. ledna na vimperském zimním stadionu. K prvnímu zápasu nastoupí hráči už v 8 hodin. Ředitelem turnaje je Vojtěch Huřík, v roli rozhodčích na led vyjedou Vladimír Pešl, Martin Habart, Martin Ženíšek.

 

 

 

 

Týmy bývalých  nebo současných cyklistů (členové realizčních cyklistických týmů) budou hrát systémem každý s každým, hrací čas 2 × 20 minut. Pořadí stanoví získaný počet bodů, v případě shodyrozhoduje výsledek vzájemného zápasu, pak dosažené skóre. Podle pořadí  budou týmy odměněny pohárem.

 

Samozřejmě nemůže na závěr  chybět společná večeře v restauraci Na stadionu (Hamajda), pak slavnostní vyhlášení výsledků a po ‘dobře odvedené práci’ volná zábava.

 

Za pořadatele – BIKE KLUB VIMPERK – přejí Vojta Huřík a Jirka Lutovský všem  příjemný, nevšední, sportovní zážitek a zvou  fanoušky a diváky na vimperský stadion, aby podpořili své favority a vytvořili  ve Vimperku atmosféru světových šampionátů. Cyklistická esa, která se v sobotu představí v jiné roli, si to rozhodně zaslouží!

 

hokej vpkhvezdy2

 

Rozpis zápasů:

 

8.00 – 8.40 – HC CYKLO STRAKONICE – ČS MTB juniors

 

 

8.55 – 9.35 – VÝBĚR CYKLO – ČS MTB oldies

 

 

9.50 – 10.30 – ČS MTB juniors – HC ČS Kolo pro život Team

 

 

10.45 – 11.25 – ČS MTB Oldies – HC CYKLO STRAKONICE

 

 

11.40 – 12.20 – HC Kolo pro život – VÝBĚR CYKLO

 

 

12.35 – 13.15 – ČS MTB OLDIES – ČS MTB juniors

 

 

13.30 – 14.10 – HC CYKLO STRAKONICE – VÝBĚR CYKLO

 

 

14.25 – 15.05 – HC Kolo pro život – ČS MTB oldies

 

 

15.20 – 16.00 – ČS MTB juniors – VÝBĚR CYKLO

 

 

16.15 – 16.55 – HC Kolo pro život – HC CYKLO STRAKONICE

 

 

-red-

 

 

banner pocasi