Sušičtí porazili venku Katovice – AKTUALIZOVÁNO – FOTO

Na zimním stadionu ve Strakonicích nastoupili sušičtí v předposledním kole okresního přeboru k zápasu s loňským mistrem z Katovic.

   Do utkání vstoupili lépe hráči TJ Sušice. Již ve 4. minutě skóroval Fedor po přihrávce Vávrů. Další branku přidal v 11. minutě Holý po přihrávce Šaška a tak na ukazateli svítil po první třetině stav 0:2.

 

   Ve druhé třetině, poté co skóroval sušický Broža po asistenci Lejska a podruhé v zápase Holý, který zasunul za záda domácího brankáře vyraženou střelu Ryšavého, se zdálo, že se soupeř ke zvratu nenadechne. Bohužel několik zbytečných vyloučení sušických hráčů umožnilo domácím zvýšit tlak a dokonce vstřelit branku. Po dvou třetinách byl stav 1:4.

 

   Začátek třetího dějství si hráči Sušice ohlídali a nápor Katovic zvládli. Potom co v 53. minutě Vachoušek proměnil samostatný únik, do kterého ho poslal Šmrha, už hosté dohráli zápas s přehledem a vítězství si sebrat nenechali. Škoda je jednoho inkasovaného gólu. Brankář Šlais by si za předvedený výkon nulu na svém kontě určitě zasloužil.

 

 

Sokol Katovice : TJ Sušice 1:5 (0:2,1:2,0:1)

 

Branky(Asistence): 4´Fedor (Vávrů), 11´Holý (Šašek, Rendl), 26´Broža (Lejsek),

33´Holý (Ryšavý), 53´Vachoušek (Šmrha).

Sestava: Šlais – Rendl, Lejsek, Blažek, Šmrha – Ryšavý, Vávrů, Broža, Fedor, Holý, Šašek, Vospěl, Vachoušek.

Vyloučení: 3:6

 

{gallery}susice/fotogalerie/14/katovice/{/gallery}

 

Kompletní fotogalerii ze zápasu najdete zde.

Text: Bohumil Korál

Foto: Ladislav Fedor