Na podání žádosti máte už jen týden

Rada města schválila letos v lednu usnesením první výzvu GRANTY 2014 a druhou výzvu  PODPORA SPORTU 2014  – obě výzvy na předkládání projektů do posledního únorového dne.

Kromě samotných výzev byly schváleny i podmínky pro přidělení grantů a potřebné tiskopisy, vybráni členové komise na otevírání obálek a členové hodnotitelské komise.

V rozpočtu města je na letošní rok  vyčleněno 550 000 korun na podporu grantových projektů – ty podporují aktivity a činnosti rozšiřující nabídku kulturních, volnočasových a sociálních aktivit, podporují  mladé talenty i prorodinné aktivity.

Pro podporu projektů ve  sportovní oblasti počítá město  s částkou 1 500 000 Kč. Projekty v této oblasti, které chtějí finanční příspěvek na realizaci, by měly především podpřit dětský, mládežnický a výkonnostní sport pro registrované členy sportovních klubů, sportovní družstva i jednotlivce kteří mají trvalé bydliště na území města Prachatice (vč. spádových osad).

 

Žádosti o příspěvky na připravované projekty a akce předkládejte do 28. února 2014.
Formuláře žádostí si můžete stáhnout na www.prachatice.eu , kde také najdete všechny potřebné informace.

Realizace projektů je od 1. 1. 2014 do 30. 11. 2014, vyúčtování  do 12. 12. 2014. Projekty, které nebudou splňovat podmínky, budou vyřazeny, nebudou podpořeny.

Poradenství a pomoc  při přípravě potřebných dokladů poskytne administrátorka  Hana Rabenhauptová (hana.rabenhauptova@mupt.cz) a Andrea Tajanovská (0212anta@seznam.cz).

 

-pm, red-