Cenné body z Krumlova

Po sedmi kolech se sušičtí konečně dočkali výhry. V 19. kole divize se utkali v Českém Krumlově s místním Slavojem, který nepodává na jaře výkony, které by odpovídaly jeho postavení v tabulce.

Sušičtí fotbalisté podávali od počátku pěkný výkon, který však nebyl v první půli korunován úspěchem a tak se do šaten šlo za bezbrankového výsledku.

Hned na úvod druhé půle domácí zahrozili. Nejprve střela Baboučka minula daleko a vysoko branku, vzápětí po faulu na téhož hráče nařídil rozhodčí penaltu, kterou sušický gólman s přehledem chytil. K velkému překvapení rozhodčí nařídil její opakování pro předčasné vběhnutí někoho ze sušických do vápna. I opakovaný pokus skončil po dobrém zákroku sušického brankáře neúspěšně.

A tak udeřilo na druhé straně. Šanci ze 60. minuty se ještě domácím podařilo odvrátit, ale v 67. minutě se po rohu ve vápně nejlépe zorientoval Hrubec a hlavou s přehledem skóroval.

Závěrečná snaha domácích o vyrovnání , kdy se jedna ze střel dokonce otřela o břevno, nakonec neskončila úspěšně a tak si Sušice přivezla z Krumlova první jarní, poctivým výkonem zasloužené body.

 

SLAVOJ ČESKÝ KRUMLOV – TJ SUŠICE 0:1 (0:0)

Góly: 67´ Hrubec

Rozhodčí Šimek, bez karet, 115 diváků.

 

V příštím kole čeká na sušické doma bezprostřední soused v tabulce, celek Milevska. Přijďte podpořit naše fotbalisty v cestě za dalšími důležitými body. Zápas se hraje v neděli 6. dubna od 16.30 hodin.

 

 

 

15. kolo okresního přeboru přivedlo do Sušice dosavadní vedoucí tým tabulky – fotbalisty Chanovic. První poločas byl v režii hostí, kteří se prezentovali pěkným fotbalem – do šaten se šlo za tříbrankového vedení hostí. Ve druhém poločase domácí zatlačili a nakonec dosáhli vyrovnání.

V závěrečném penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo na stranu Chanovic.

 

TJ SUŠICE B – CHANOVICE 3 : 3 (0 : 3) PK 3 : 5

Branky: 74´ Martin Kalný (PK), 85´ Václav Jech, 90´ Jaroslav Sachr – 21´ Roman Kába, 25´ Ondřej Srb, 43´ Michal Polena

Rozhodčí: Roman Bína. ŽK 3:0. Diváků: 150

 

 

Fotbalisté sušických „ Celtics“ se utkali v 15. kole IV. třídy venku s Myslívem a po dobrém výkonu zaznamenali svou druhou venkovní výhru v tomto ročníku.

 

MYSLÍV – SUŠICE C 1 : 3 (1 : 1)

Branky: 39.Václav Strolený – 42.Josef Sova, 82., 90. Martin Kalný.

Rozhodčí: Petr Bala, bez karet, diváků 30.

 

 

(doc)