Zaměřeno na havarijní stavy

Města a obce Plzeňského kraje mohou do června podávat žádosti o finanční podporu z nového dotačního titulu, který vyhlásila Rada Plzeňského kraje.

 

havarijni stav

 

 

Dotační titul (DT) Havarijní stavy a naléhavé potřeby obcí Plzeňského kraje 2014 (HS a NPO PK 2014) si klade za cíl pomoci obcím vyřešit  prostřednictvím investičních i neinvestičních akcí havarijní stavy, nebo naléhavé potřeby. Minimální částka o kterou lze žádat je 50 000 korun, jednotlivé projekty mohou být podpořeny až 100 % uznatelných nákladů.

 

Dotace je určena na pořízení, technické zhodnocení, stavební úpravy a opravy majetku obcí Plzeňského kraje. Akce, na kterou bude dotace využita, musí být akcí, která je realizovaná ze strany žadatele z důvodu havarijních či naléhavých potřeb. Musí být realizována na katastrálním území žadatele.

 

Žadatelé o dotaci se mohou s dotazy ohledně uvedeného dotačního titulu obracet na referentku Odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu Plzeňského kraje, pro okresy Klatovy a Tachov tuto službu zajišťuje  Ing. Michaela Černá (tel. 377 195 305).

-red-

Potřebné infomrace, podmínky a formuláře  najdou žadatelé na stránkách Plzeňského kraje >>>ZDE<<<