Show, dvě překvapení a gratulace

ples zus mazoretky 3

Show, kterou předvedly mažoretky Klapeto – seniorky, sklidila velký aplaus, stejně jako půlnoční překvapení, kterým byli hosté Plesu ZUŠ a mažoretek v sobotu večer obdařeni hned dvakrát. Poprvé jako dárek mažoretek Premium a starších členů dechového souboru ZUŠ a druhé zcela v samostatné režii členů orchestru.

Za úspěšným letošním plesem ve vimperském kulturním domě Cihelna se skrývá hodně práce všech, kteří jej připravovali a proto zaslouží poděkování. Vystupující, organizátoři, „technické zázemí“… hosté byli nadšeni a z plesu se jim vlastně ani moc odcházet nechtělo.

 

A jak ho zhodnotila jedna z organizátorek, Alžběta Rückerová?

„Tradiční ples uspořádalo Sdružení rodičů při ZUŠ Vimperk a Rada rodičů ZŠ TGM.

 

Vše začalo nástupem dechového orchestru a čtyř skupin mažoretek. Poté přednesl úvodní slovo Ing. Bohuslav Fleišmann a po něm přivítala hosty také Mgr. Dagmar Rückerová. K tanci hrála kapela De Facto.

 

O první vstup večera se postaraly mažoretky Klapeto Vimperk. Kadetky předvedly svou show a také seniorky (loňské juniorky) vystoupily se sestavou s náčiním pom. Po skončení vystoupení mažoretky v čele se svými vedoucími popřáli Petru Staňkovi k jeho životnímu jubileu.

 

Při druhém vstupu vystoupily opět seniorky . Představily novou soutěžní choreografii s náčiním baton.

ples zus mazoretky 8

Ve 23 hodin kapelu přerušila další krátká přestávka. V ní přicházeli gratulovat další účastníci plesu a po nich mohli účastníci plesu zhlédnout v pořadí již třetí vystoupení vimperských seniorek Klapeto.

 

Tentokrát ukázala děvčata sestavu show s názvem Malá mořská víla.

 

 

K plesové půlnoci bezpochyby patří překvapení. První z nich společně nacvičily mažoretky Premium a starší členové dechového orchestru. Druhé překvapení bylo v režii současných členů dechového orchestru a vyvrcholilo gratulací Petru Staňkovi.“

 

A dál? Dál se všichni bavili, tančili, užívali si příjemné atmosféry a všech radovánek, které správný ples nabízí. Za rok na shledanou!

 

-red, ar –

 Foto: B. Kubálek

{gallery}vimperk/2014/04_duben/pleszus_mazoretky/{/gallery}