Policie hledá svědka nehody

Policisté žádají občany o spolupráci

 

KLATOVSKO – V pátek 13. června došlo k dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla. Hledáme řidiče, který byl ohrožen předjíždějícím vozidlem u obce Osina. 

Policie ČR Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje územní odbor, dopravní inspektorát Klatovy, žádá občany o spolupráci při prošetřování dopravní nehody.
 
 
Nprap. Dana Ladmanová, tisková mluvčí klatovské policie:
 
        “V pátek 13. června 2014 na silnici II/191 v 15.15 hodin řídil muž vozidlo zn. Fiat Stilo ve směru od Janovic nad Úhlavou na Nýrsko. Za obcí Petrovice nad Úhlavou, v pravotočivé zatáčce, začal předjíždět nákladní vozidlo zn. Tatra 815. Protože v protisměru jelo vozidlo, začal se řadit před předjížděné vozidlo a po zařazení prudce brzdil. Řidič s naloženým nákladním vozidlem nedokázal zabrzdit a došlo k nárazu levé přední části vozidla zn. Tatra do zadní části vozidla zn. Fiat, jehož řidič utrpěl lehké zranění.
 
     Policisté pátrají po neznámém řidiči i  vozidle zn. Nissan Qashqai tmavé barvy, který v době dopravní nehody projížděl po silnici ve směru od Nýrska na Klatovy a měl být ohrožen protijedoucím předjíždějícím vozidlem.
 
     Informace k popsané dopravní nehodě můžete podat na telefon číslo 974 334 111 nebo na dopravní inspektorát číslo 974 334 251 i prostřednictvím e-mailu: kt.di.sdn@pcr.cz.”