Sportovcům patřil závěr sezóny

Uzavření plesové sezóny letos patřilo sportovcům. První Sportovní ples, který pomyslně navázal na tradici zábav, redut a šibřinek pořádaných sportovními organizacemi města, měl velký úspěch.

 

Originální byly jak převleky moderátorky večera Zuzany Navrátilové, tak i program – na plese byli oceněni a z rukou starosty města převzali upomínku na úspěšný sportovní rok 2012 (skleněná plastika z dílny Jana Gábora) ti nejlepší, kteří Sušici reprezentovali v nejrůznějších sportovních odvětvích  doma i v zahraničí.

Některá ocenění si sice nemohli převzít osobně, přesto ale jejich jména zněla společně s potleskem jako poděkování. Do síně slávy byl in memoriam uveden za celoživotní přínos sportovnímu životu v Sušici Václav Hrabý.

 

img 6896  img 6944  img 7145

 

Město Sušice poděkovalo prostřednictvím starosty těm, kterým se v loňském roce dařilo sklízet výrazné úspěchy i těm, kteří se o rozkvět sušického sportu starají v roli trenérů, cvičitelů ad.:

Přemysl Paroubek, Eva Marešová, Aleš Zemen, Zdeněk Mráz, Michal Kohout, Jan Vastl, Jonáš Bárta, Pavel Hubáček, Ing. Zdena Kostohryzová, Matěj Skrbek, Karolína Galušková, Josef Korál, Zdeněk Koryťák, Lukáš Leipelt, Jiří Vytiska, za skupiny kolektiv starších žákyň a starších žáků TJ Sokol Sušice, Josef Rendl.

 

img 7175

Na své si přišli i „nesportovní” účastníci plesu – po vyhlášení nejlepších sportovců došlo například na dražbu dresu a kopaček Tomáše Pekharta (výtěžek dražby věnují sušičtí sportovci na podporu hendikepovaných dětí). Jakkoli to nejprve vypadalo na souboj mezi starostou a šéftrenérem sušických fotbalistů, vydražitelem se nakonec stal nejlepší střelec Pavel Hubáček, který samozřejmě musel hned vyzkoušet jak mu dres padne …

 

Na své si přišly i dámy, které atakovaly branku fotbalovým míčem. Neváhaly shodit taneční střevíčky a zkusit štěstí. Vítězka si odnesla pěknou cenu.

img 7189

-red-

Atmosféru posledního letošního plesu si můžete přiblížit prostřednictvím fotografií.