Inzerujte na www.sumava.eu zdarma!

Máte malý byt a potřebujete větší? Nebo nemáte žádný a hledáte pronájem? Chcete se seznámit se šumavským horalem nebo horalkou? Vaš zvířecí miláček přivedl na svět příliš mnoho mláďatek? Přebývá Vám v domácnosti nějaký spotřebič a myslíte si, že by našel uplatnění v jiné šumavské domácnosti?

 inzerce

 

Pro všechny takové i podobné případy portál šumava.eu zřídil bezplatnou soukromou inzerci na adrese inzerce.sumava.eu. V současné době uveřejňujeme zhruba dva inzeráty denně. Chcete-li i Vy si u nás zdarma podat inzerát, stačí kliknout na hlavní straně našich stránek na nadpis boxu Inzerce a vyplnit nový záznam. Nejpozději do čtyřiadvaceti hodin se inzerát objeví na serveru sumava.eu a všech jeho odnožích.

 

Jedná se nekomerční inzerci, tudíž jste-li podnikatel či firma, pak Váš inzerát v této rubrice neotiskneme. Jedinou výjimku tvoří nabídka a poptávka zaměstnání. Máte-li zájem o komerční inzerci, napište nám na info@sumava.eu, ozveme se vám s nabídkou umístění reklamy na stránkách sumava.eu nebo jen na jeho mutacích (vimperk.eu, isusice.eu atd.)

 

(red)