Herci vyráží na turné po Šumavě

Zaplněné hlediště čkyňského kinosálu v sobotu večer 30. března aplaudovalo při první repríze hry Na správné adrese v podání herců z KOS Čkyně. Po dvou vyprodaných premiérách se kinosál zaplnil opět téměř do posledního místa. Ti, co přišli, se opět smáli vtipným gagům, kterých je nová hra v podání čkyňských herců plná. To, co se dělo před kulisami, lze přirovnat k vodopádu vkusného humoru a dobré nálady. Co se ale během sobotního večera dělo za kulisami? Právě tam mají exkluzivní možnost nakouknout čtenáři serveru www.ckyne.eu.

Bystrá napověda, zdravě nervózní herci, kteří zvědavě sledují výkony svých kolegů, rychlé kosmetické úpravy před zrcadlem, které si žádá změna děje na jevišti, letmý pohled na SMS zprávy od tajných ctitelů a v neposlední řadě veledůležitá práce zvukaře a osvětlovače v jedné osobě.

Příští představení sehrají kosáci 13. dubna ve Strunkovicích nad Blanicí. Pak vyrazí na obvyklé turné po šumavském regionu – těšit se na ně mohou diváci ve Vimperku, v Lenoře, na Staších i v jiných městech, či vesnicích. Přejme hercům hodně štěstí, co nejméně výpadků v paměti a také ať jim nespadnou trenky.

(pp)

{gallery}ckyne/2013/brezen_2013/na_spravne_adrese_repriza/{/gallery}