alkekol03

Alkehol po delší době v Prachaticích

V pořadí třetí koncert ze série dvanácti v rámci jarního turné k novému albu kapely Alkehol „Do bezvědomí” odehraje známá čtyřka v Prachaticích už tento pátek.
Kapelu, která více než dvacet let působí na hudební scéně, není třeba dlouze představovat, a tak jsme se na neptali na všechny převratné životní změny a peripetie, ale spíš na to, co mohou čekat fanoušci na prachatickém koncertu, kde jako předkapely potěší Rybičky 48 a Septic People.

Odpovídal kytarista Petr Buneš a kytarista a (skromněji) zpěvák Ota Hereš

alkekol03

Takže zcela netradičně – co nového je u Alkeholu?
Petr „Kuna” Buneš:
V prosinci loňského roku jsme vydali nové CD, které se jmenuje „Do bezvědomí”. Nedávno se natočil videoklip k písni z tohoto alba „Jízda králů”, který můžou naši fandové vidět na Youtube nebo na našich webových stránkách.

Hrajete písně z nového alba na koncertech?
Samozřejmě. Celkem jsme zařadili čtyři písničky : Jízda králů, Štamgasti, To bude rána a Zlatej Grál. Celý náš koncert je průřez písní z každého alba, které jsme vydali.

Těšíte se do Prachatic?
V Prachaticích jsme se už delší čas neobjevili, tak se na tento koncert samozřejmě hodně těšíme  Zahrajeme si společně s kamarády z kapely Rybičky 48 a myslíme si, že to bude pro všechny zúčastněný povedenej mejdan! A nesmíme zapomenout i na kapelu Septic People, se kterou s Alkeholem jezdíme celé naše jarní turné a která páteční večer svým vystoupením odstartuje.

Co Alkehol a Šumava, máte nějaký zvláštní vztah k Šumavě?
Ota Hereš:
Na Šumavu se vždycky rádi vracíme, zdejší publikum výborně reaguje a naše písně zná. Bývá u vás na koncertech příjemná atmosféra a věříme, že si to i tentokrát společně s vámi v pátek pořádně užijeme!

Díky a v pátek na viděnou a na slyšenou!

-am, red-

————————————————————————————————————————-

A ještě nezbytné info pro Alkehol-chtivé fanoušky:

Koncert se koná ve velkém sále hotelu Park Hotel Prachatice v pátek 3. května , vstupenky jsou k dostání v Infocentru na prachatickém náměstí (tel. 388 607 574); neváhejte si zajistit lístky v předprodeji, protože tam je koupíte za 199 Kč, na místě pak 250 Kč.