Školní slavnost – ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ

… a zároveň oznamuje blížící se konec školního roku. Tedy alespoň ta letní, kterou letos už  po třiadvacáté pořádá  pro  žáky, pedagogy, rodiče a všechny příznivce ZŠ T. G. Masaryka ve Vimperku.

POZOR: CELÝ PROGRAM SLAVNOSTÍ JE PŘESUNUT NA ZIMNÍ STADION (z důvodu počasí)

Každý se se školou loučí po svém – někdo je rád, že má před sebou sladké dva měsíce bez školních povinností, jiný by radši ještě chvíli zůstal, učitelé se těší na zaslouženou dovolenou, rodiče plánují prázdninové aktivity tak aby se “trefili”… Ale přeci jen je ten slavnostní okamžik, zejména pro deváťáky, hodně důležitý. Mají před sebou další velký krok a loučí se s jednou etapou svého života. A podobně to určitě prožívají i jejich rodiče a  učitelé.

školní

Letošní 23. školní slavnost ZŠ TGM se koná dnes, 25. června, a jako každoročně bude její program pestrý.

 

Nebude chybět slavnostní  vyhlášení premiantů školy, nejlepších sportovců a dalších “nej”, která se žákům a škole podařilo za školní rok nasbírat.

 

Jednotlivé třídy se  na slavnosti představí se svým – většinou tanečním – programem. Divákům svá vystoupení předvedou úspěšné mažoretky, šikovné gymnastky i školní družina.

 

školní2

Ilustrační fota z loňské slavnosti (ar)

 

V závěru možná i slzička ukápne – to až se budou deváťáci loučit se “svou” školou. I oni mají připravené vystoupení a slavnostní rozloučení se svými třídními učiteli.

 

A tak jim přejme, aby jejich další kroky byly vždy šťatné a úspěšné, aby na “svou” školu rádi vzpomínali a využili vše, co je naučila.

 

Ještě jednou připomínáme, že   23. školní slavnost ZŠ TGM Vimperk  začíná v úterý 25. června ve 14.30 hodin na zimním stadionu –  všichni jste  zváni a vítáni.

(ar, as)