policie nove

Hádku dětí řešil dospělý fyzickým napadením

Z přečinů výtržnictví a nebezpečné vyhrožování

 

se bude zodpovídat 46 letý muž z Klatov, který tímto způsobem řešil “dětský” problém. 

Dva nezletilí chlapci si spolu hráli a stříleli po sobě plastovými kuličkami. Jeden z nich se nato svěřil doma, že druhý jej dvakrát trefil do hlavy. 46letý muž, žijící s chlapcem ve společné domácnosti se do věci vložil a učinil tak velmi nevhodným způsobem – vyšel ven a před několika nezletilými svědky napadl fyzicky druhého z chlapců a vyhrožoval mu ublížením na zdraví.

Intenzivním šetřením policie byl útočník zjištěn a ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinů výtržnictví spáchaného v souběhu s přečinem nebezpečné vyhrožování.

 

 

Další fyzické násilí


se odehrálo mezi dospělými, posilněnými vydatně alkoholem. 
V pátek 19. července odpoledne se do sebe pustili  v Horažďovicích muž a žena. Na místo potyčky se dostavili policisté. Provedení dechové zkoušky na přítomnost alkoholu u obou aktérů ukázalo, že 48 letý muž z Plzně nadýchal 1,43 promile a 42 letá místní žena 1,87 promile alkoholu. Oba byli převezeni za doprovodu policistů do protialkoholní záchytné stanice v Plzni a jsou podezřelí ze spáchání přestupků.

-p cr, red-

Výtržnictví a nebezpečné vyhrožování

KLATOVY – Muž řešil dětskou rozepři a fyzicky napadl nezletilého chlapce. 

     Policisté na Obvodním oddělení Klatovy přijali v pondělí 15. července 2013 ve večerních hodinách oznámení o fyzickém napadení nezletilého chlapce. V uvedený den odpoledne, si v Klatovech na sídlišti Pod Hůrkou, hráli nezletilí chlapci, kteří po sobě stříleli plastovými kuličkami. Následně se jeden chlapec svěřil doma, že druhý nezletilý jej opakovaně trefil kuličkou do hlavy.
Do dětské rozepře se nevhodným způsobem vložil muž, žijící s chlapcem ve společné domácnosti, který vyšel před dům a před několika nezletilými, fyzicky napadl uvedeného chlapce a vyhrožoval mu ublížením na zdraví. Intenzivním šetřením policie byl zjištěn podezřelý 46 letý muž z Klatov. Muž ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinů výtržnictví spáchaného v souběhu s přečinem nebezpečné vyhrožování.