portus-12 krizové centrum

Prázdninové krizovky

Prázdninové „krizovky“

 

 

Prázdniny, dovolené, volno, teplo, sluníčko … přesto a i v těchto dnech Krizové centrum – Centrum pomoci rodině a dětem funguje a nabízí svoji odbornou pomoc všem, kdo „volno“ od svých problémů a starostí nemají.

 

Naše zařízení je otevřeno pod o.s. Portus Prachatice již 4. rokem a i o prázdninách je velmi využívané a potřebné pro ty, pro které léto není dobou klidu, pohody, volna a bezstarostnosti.

 

A co pro Vás můžeme udělat? Bavit se s dospělými i dětmi nebo všemi dohromady o tom, co se právě děje, co Vás trápí, co už nejde zvládnout, co nedokážu vyřešit apod. Např. jak řešit to, že už si doma nerozumíme, co ještě můžeme zkusit, abychom se nemuseli rozejít a hádat se o děti, to, když se rozvádíme a nevíme, jak to říct dětem, jak to udělat, když se bojím říct něco mámě, jak mám zvládat svoje deprese a tolik se nebát, jak to udělat, když už se to doma nedá vydržet, jak mám ovládnout svoje vzteky a agrese, co dělat, když jsme zjistili, že nám dítě doma krade peníze apod.

 

K návštěvě Krizového centra není potřeba nic než sebrat trochu odvahy, zavolat, objednat se, napsat, nebo rovnou přijít. Není věc ani téma ani problém, který už jsme zde „neslyšeli“… nic, za co byste se museli stydět, a muselo Vám bránit si přijít říct o pomoc. A mnohdy je lépe přijít raději dřív, než když už je pozdě. Naše služby jsou bezplatné a zcela anonymní.

 

Za celý tým Krizového centra přejeme klidné dovolené a pěkné prázdniny.

————————————————————————————————————————————————————–

Tento projekt je finančně podpořen Ministerstvem práce a sociálních věcí – odbor sociální služeb a odbor rodiny
Tento projekt byl finančně podpořen Nadačním fondem Albert v rámci grantového programu Nadační fond Albert dětem

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

Krizové centrum –Centrum pomoci rodině a dětem Velké náměstí 14, 383 01 Prachatice

Tel. 736 213 002, e-mail: krizac@portusprachatice.cz  , www.portusprachatice.cz  ,  http://chat.portusprachatice.cz/, www.facebook.com/krizac

 

 

http://www.isusice.eu/index.php/susice/102-zpravy/2667-tehdy-rozhodl-kral-kdo-dnes