alkohol

Nedělní řidiči nešli pod 1 ‰

Červené Dvorce u Sušice – v neděli 18. srpna tu v 0.36 hodin kontrolovali policisté 34letého muže z obce na Sušicku, který řídil automobil zn. Škoda Fabia. Provedená dechová zkouška ukázala 2,01 a opakovaně 2,14 a 1,71 promile alkoholu.

 

Točník – v nočních hodinách tu při silniční kontrole naměřili policisté 1,86 promile alkoholu v dechu: Provinilcem za volantem  byl 49ltý řidič ze Švihovska.

 

Oba kontrolovaní řidiči souhlasili s lékařským vyšetřením spojeným s odběrem krve ve zdravotnických zařízeních.

Řidičáky obou si vzali policisté ‘do úschovy’ a řidiči teď čelí podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

————————————–

Sušice –  nedělní kontrola v Sušici, u řidiče Renaultu v 1.15 hodin dopadla “o něco lépe” – Osmadvacetiletému muži bylo naměřeno 0,94 a opakovaně 0,89 promile alkoholu.  I tento řidič přišel o papíry…

————————————–

Co všechno nevymyslí…

Velkou aktivitu vyvinul brigádník v jednom  z klatovských obchodních domů. Pracovitý 21letý muž z Horžďovicka se dokázal obohatit o 14 080 korun tím, že do lahvomatu znovu postupně vracel již jednou vrácené lahve a přepravky. Vytisknutá potvrzení  si nechával proplatit. Zodpovídat se bude z přečinu podvod.

 

-red, p cr-