Už jsou na ledě!

TŘEŤÁCI A ČTVRŤÁCI ZAHÁJILI HOKEJOVOU SEZÓNU

Vimperští hokejoví třeťáci a čtvrťáci vstoupili do nové sezóny, kdy v termínu od 11. srpna do 16.srpna 2013 absolvovali letní soustředění ve Strakonicích.

 

dsc03570

Soustředění se celkem zúčastnilo 22 hráčů a šest trenérů, pro hráče bylo připraveno 8 tréninkových jednotek na ledě a 5 tréninkových jednotek pro suchou přípravu.

 

dsc03546

 

Tréninky na ledě byly zejména zaměřeny na bruslení a herní činnosti jednotlivce. Suchá příprava pak na plyometrii, výbušnost, rychlost a koordinaci. Pro hráče byla připravena i mimotréninková aktivita, kdy v úterý navštívili plavecký bazén v Horažďovicích nebo si zahráli baseball, který se stal velmi oblíbeným. Pro některé hráče bylo toto soustředění velkou zkouškou, neboť strávili celý týden bez přítomnosti rodičů, ale všichni to zvládli na výbornou.

 

dsc03531

Na závěr soustředění se uskutečnil přátelský zápas proti týmu HC Strakonice, který sice Vimperští prohráli, ale svůj účel tento přátelský zápas určitě splnil. Hráči i realizační tým se po soustředění již těší na domácí led ve Vimperku a doufají, že následující sezóna bude stejně úspěšná, jako ta loňská.

 

dsc03589

(mw)