Ani tři góly nestačily na body

Domácí premiéra sušického áčka v divizi i přes tři vstřelené branky neskončila úspěšně. Před nádhernou návštěvou 550 platících diváků nastoupili domácí proti celku Táborsko B. První poločas hrála obě mužstva vyrovnanou partii a do kabin odcházela za stavu 3:3. I po přestávce pokračoval celkem vyrovnaný fotbal, diváci se však gólu v brance hostí nedočkali, naopak vlastní gól rozhodl o tom, že tři body poputují na jih Čech.

 

SUŠICE – TÁBORSKO B  3 : 4 (3 : 3)

Branky : 3. Jech, 26. Kočí, 45. Vrhel – Musil, Potočný, Pavlíčko a vlastní.

Rozhodčí Šmakal, hráno bez karet, 550 diváků.

Sestava Sušice : Jarolím -. Kodýdek, Melka, Jech, Budil, Hrach, Kyselilka, Kočí, Szedmák, Vrhel, Matějka. Střídali: Skuhra, Fuchs, Skala, Králík. Trenér Jan Staněk.

 

V příštím kole čeká na sušické hráče zápas s Benešovem, který své předcházející soupeře bez problémů porazil. Zápas se hraje v neděli 25.8. od 17.00 v Benešově.

 

Sušická rezerva se v předehrávaném utkání 13. kola okresního přeboru vypravila do Malého Boru. Domácí se pustili do hostů poměrně zostra a už v sedmé minutě vedli 2:0. Naštěstí se sušičtí fotbalisté velmi rychle oklepali a do konce utkání se jim podařilo vyrovnat, proto rozhodovaly pokutové kopy. Jako úspěšnější exekutoři se ukázali domácí a tak rozdílový bod zůstal v Malém Boru.

 

MALÝ BOR – TJ SUŠICE B 2 : 2 (2 : 0), PK 4 : 1

Rozhodčí Hovorka

Branky: 1. Šipla Miroslav, 7. Kocum Pavel – 66. Hubáček Pavel, 80. Varga Imrich

 

 

I ve IV. třídě skupině B byla na programu předehrávka 13. kola soutěže. V ní se sušické céčko utkalo na domácí půdě s celkem Plánice.

V zápase , který se vyznačoval na IV. třídu velmi vysokou kvalitou, předvedli opět domácí svou kvalitu a po výborném výkonu zaslouženě vyhráli 4:2.

 

SUŠICE C – PLÁNICE   4 : 2 ( 2:1)

Branky: 18., 23., 90., Vinický Pavel, 66. Kratejl Petr – 12. Vlček Jiří, 78. Kozák Ondřej

Rozhodčí Mácal Roman, diváků 80.

 

(doc)