Ve škole volili Fešáka a Top dívku

Ve čtvrtek 6. prosince 2012 proběhla odpoledne ve škole akce, kterou osmáci a deváťáci již několik let nazývají krátce a výstižně Kravaťák. Příjemná společenská událost probíhá v tělocvičně ve znamení volby Top dívky a Fešáka VIII. a IX. třídy za rok 2012.

Atmosféra soutěže byla opět báječná a uvolněná. Vyjímaly se krásné účesy dívek, stejně jako dívčí i pánské róby. Prostě tělocvična vřela soutěžní náladou a byla plná elegance, šarmu a noblesního vystupování. Odpoledne začalo lehkou promenádou. Soutěžící nasávali atmosféru a zbavovali se zbytečné trémy. Potom porotu a všechny přítomné nadchly obě taneční choreografie a pak to začalo již býti „husté“, neboť se rozjely očekávané promenády jednotlivců. Všem to náramně slušelo, porota byla nadšena a spravedlivě přidělovala všem kladné body. Diváci hlasitě tleskali dívkám i chlapcům na soutěžním molu. Po tomto programovém vrcholu následovala diskotéka pro nejmladší a mezitím porotci sčítali body. V tradiční vložené soutěži se volily dva nejsympatičtější páry odpoledne. V osmé třídě porota vybrala Adélu Fabiánovou s Vladimírem Zemanem.

V devítce zaujali Kristýna Kaincová s Mirkem Klímou. V hlavní soutěži jednotlivců získali tituly Top dívky a Fešáka roku v osmičce Kateřina Koutová a Daniel Maršák. Vítězi v devítce se stali Kristýna Kaincová a Štefan Friedl. Ocenění pak přebrali z rukou třídních diplomy a vzácné šerpy vítězů, nastalo focení a oslavy.

Blahopřejeme všem vítězům. Připomínám, že pro nás se stali vítězi všichni přítomní účastníci odpoledne. Poděkování
patří i kolegům za aktivní spolupráci a pomoc při Kravaťáku 2012. Bylo to opravdu prima odpoledne.

Ať žije Kravaťák 2013!

Mgr. Jan Děd

{gallery}ckyne/2013/unor_2013/kravatak_2012{/gallery}