Úspěšné zahájení fotbalového podzimu

V uplynulém víkendu se fotbalisté rozloučili s letní pauzou a vstoupili do dalšího ročníku soutěží, který je v Sušici ve znamení hned dvou premiér. Sušické áčko začíná svou pouť na divizní půdě a zároveň se v Sušici objevil třetí tým – Sušice C, který je složen z bývalých aktivních hráčů, kteří se rozhodli ještě nepověsit kopačky na hřebík a který své působení zahajuje v nejnižší soutěži IV. třídě – skupině B.

Rezerva Sušice, tým Sušice B, pokračuje ve svém účinkování v okresním přeboru.

 

Sušické áčko vyrazilo ke svému premiérovému startu v divizi na půdu jednoho ze vzdálenějších účastníků soutěže, na hřiště týmu Hvězda Cheb, a rozhodně se nejednalo o premiéru nepovedenou. Domácí tým postoupil do divize po naprosto dominantním vítězství v krajském přeboru a tak byl hodně tvrdým oříškem. Přesto se ho naši fotbalisté nezalekli a po vyrovnaném utkání si z Chebu odváží první bod za remízu 1:1, autorem sušické branky byl Vrhel.

 

HVĚZDA CHEB – TJ SUŠICE 1:1 (1 : 1)

 

 

V příštím kole se Sušice představí na domácím trávníku, když v neděli 18. 8. od 17.00 přivítá družstvo Táborsko B.

 

 

V okresním přeboru se předehrávalo kompletní 12. kolo. Sušická rezerva přivítala na domácím hřišti FC Švihov a už od počátku ho překonávala ve všech herních činnostech. Výsledkem byla zasloužená výhra 4:0 a první body do tabulky nového ročníku.

 

TJ   SUŠICE “B”   – FC   ŠVIHOV 4 : 0   ( 2 : 0 )

Branky: 25´ Petr Chmelík, 33´ Jiří Skuhra, 56´ Jiří Bešta, 68´ Pavel Vinický

Rozhodčí: Karel Lažánek, ŽK: 0 : 1, diváků: 150

Sestava TJ Sušice:Tomáš Mařík, Jaroslav Sachr, Luboš Šoural, Petr Chmelík, Tomáš Marek, Marek Halas, Jiří Skuhra, Imrich Varga, Lukáš Blažek, Pavel Hubáček a Miroslav Bachroň; střídali: Jiří Bešta, Miroslav Tonner, Václav Žežulka a Pavel Vinický

 

 

I IV. třída skupina B měla na programu předehrávku kompletního 12. kola. Nováček Sušice C se ve svém prvním zápase vypravil do Hor Matky Boží aby se svou účastí podílel na oslavách tradiční horské pouti. Bohužel tato účast nebyla pro domácí tým příliš potěšující. Sušičtí fotbalisté ukázali, že fotbal stále dobře ovládají a domácím zanechali pouťovou výslužku v podobě čtyřbrankového přídělu.

 

HORY MATKY BOŽÍ – SUŠICE C   0 : 4 (0:0).

Branky: 69´ vlastní, 72´ Kratejl Petr, 80´ Vinický Pavel, 85´ Buchsbaum Petr.

ŽK: 2:0, ČK: 0:0, Diváků 100. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír.

 

 

(doc)