atletika

Další dobrý výkon nejmladších atletů

Ve čtvrtek 29. května pokračovaly 2. kolem závody atletických družstev mladších žáků a mladších žákyň Plzeňského kraje. Tentokrát se nejmladší atletické naděje potkaly v Klatovech.

 

Obě družstva TJ Sušice opět prokázala velkou bojovnost a stejně jako v Plzni se družstvo chlapců ve složení M. Prášek, J. Tomas, D. Demeter, L. Potužník, D. Šarina, M. Krouský, V. Spěváček a K. Dražka umístilo na třetím místě. I děvčata ve složení M. Párecká, J. Schafhauserová, M. Míčková, K. Kornová, J. Potužáková, V. Simetová, Z. Pavelcová, M. Šantrůčková a M. Fornousová zopakovala plzeňské umístění a skončila na pátém místě.

 

Trenér Jan Prášek se vyjádřil k výkonu: „Pořadí zůstalo stejné, jako v kole minulém, tzn. kluci opět třetí, a děvčata opět pátá. Ale u děvčat musím zdůraznit, že jsme daleko nejmladší družstvo, takže letošní rok je takový “zahřívací”

Ovšem u kluků jsme měli velkou smůlu, protože náš nejlepší “bodmen” Milda Prášek, se v rozběhu na 60 m zranil, a nemohl řádně absolvovat ani jednu disciplinu. Kdyby však zaběhl/ skočil svůj standard, tak jsme vyhráli !! Ale to jsou ta kdyby.

Na druhou stranu se v našem družstvu objevili dva noví závodníci, kteří Mildu zastoupili: Michal Krouský, Honza Tomas, ti nám s Davidem Šarinou opravdu hodně pomohli, zejména díky nim jsme opět vyrovnaně bojovali s ostatními. Samozřejmě ale všichni naši malí atleti opět příkladně bojovali a ani velká nepřízeň počasí (po celé závody dost pršelo) nezmenšila velký zápal a touhu po co nejlepším výkonu u všech dětí.

Již se všichni těšíme na další kolo, 26.6.“

 

Kompletní výsledky jednotlivých disciplín najdete zde.

 

(doc)