nehody

Včerejší nehoda u Dobršína

Odpolední dopravní nehoda  při předjíždění 

 

Vůz narazil do stromu, způsobená škoda je 160 000 korun. Řidič nabouraného auta a jeho spolujezdkyně byli naštěstí jen  lehce zraněni.

 

  V pondělí 7. července krátce po třetí hodině odpoledne došlo k dopravní nehodě na silnici č. II/169 ve směru Sušice – Rábí. U obce Dobršín 54letý řidič, ve voze tovární značky Nissan, po předjíždění vozidel a následného zařazování do svého jízdního pruhu,  zezadu narazil do stojícího vozidla značky Peugeot. Za volantem stojícího vozu seděl 20letý řidič, který odbočoval vlevo a dával přednost protijedoucím vozidlům. Nárazem byl Peugeot odražen vpravo mimo vozovku, vůz se převrátil a narazil do stromu. Nissan po nárazu přejel vlevo mimo vozovku, najel na svah a spodní částí narazil do kamene. Řidič a spolujezdkyně v Peugeotu utrpěli lehké zranění.  

Na místě byla přítomna RLP a HZS. Na vozidle Nissan byla odhadnuta škoda na 100 tisíc korun a u Peugeotu škoda ve výši 60 tisíc korun.

Policisté z dopravního inspektorátu, kteří dopravní nehodu šetří, na místě u účastníků vyloučili dechovými zkouškami přítomnost alkoholu.

 

– p cr-