VIP fotbal přiveze známá jména do Vacova

Na velmi zajímavé utkání se mohou těšit příznivci zeleného trávníku tuto sobotu. VIP osobnosti, které obléknou dresy REAL TOP  Praha se v exhibičním utkání   pokusí překonat místní SK Vacov “A”.

 

Hráči, kteří se na trávníku ve Vacově v sobotu od 15  hodin objeví, jsou zárukou nejen  dobrého fotbalu a  atraktivní podívané, ale také zábavy. Podobný podnik se konal nedávno v Sušici v rámci akce “Kdo si hraje, zlobí míň”  (text a foto ZDE). Na trávníku, stejně jako předtím na ostrově pokladů, vládla navzdory horku výborná nálada a nebyla nouze o vtip a smích – o pomyslný titul šoumenů VIP fotbalu střídavě usilovali Vojta Dyk a Ivan Trojan, kteří také přislíbili účast ve Vacově.

 

fotbal-25

 

Je na co se těšit! Mezi dalšími potvrdili svou účast například David Suchařípa, Jan Koller, Mark Jankulowski, Jaromír Bosák, Robert Záruba, Jaroslav Hampl, Leoš  Noha, Tomáš Plekanec.

Na dramatické i úsměvné okamžiky ze sušického utkání VIP proti Sušice “C” se můžete podívat  v galeriii Tomáše Maška 

 

V rámci sobotního programu na vacovském hřišti je  kromě “VIP” fotbalu  připraven program pro děti, autogramiáda, samozřejmě občerstvení a…  následná afterparty určitě také bude stát za to !

 vacov vip fotbal

 

 

– as, ilustrační foto T. Mašek-