22letá zlodějka ze Sušice okradla muže

Loupež

SUŠICE – Žena okradla místního 64letého  muže, neváhala sáhnout k násilí

         V pátek policie zahájila úkony trestního řízení a proti 22leté ženě ze Sušice, která byla obviněna ze zločinu loupež. Na volně přístupném veřejném prostranství neváhala napadnout v pondělí 25. 8. ve večerních hodinách na lavičce sedícího 64letého muže. 

Zlodějka se nejdříve pokusila mu nepozorovaně vytáhnout ze zadní kapsy peněženku, ale muž si jí všiml a  po právu se ohradil.Mladou zlodějku aleneodradil, začala strkanice nakonec  muže přemohla a okradla ho o 1 600 korun.  O čtyři dny později, v pátek, byla žena zadržena a převezena do policejní cely. V sobotu, po převzetí obvinění, byla odpoledne z cely propuštěna.

 

 

 

Auto šlo přes střechu

HORAŽĎOVICKO – Včerai večer  došlo u obce Hradešicek dopravní nehodě. 

V neděli 31. srpna v 19.30 hodin řídil 57letý muž z Vodňanska vozidlo zn. Fiat Marea po silnici I/22 ve směru od Hradešic na Horažďovice. Za obcí Hradešice nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu komunikace i povětrnostním podmínkám, a po projetí levotočivé zatáčky dostal s vozidlem na mokré vozovce smyk. Vjel vlevo mimo komunikaci, kde bočně narazil do silničního příkopu. Vozidlo se po nárazu převrátilo přes střechu a zpět na kola.
Při dopravní nehodě došlo k  lehkému zranění spolujezdkyněta byla převezena k ošetření. Dechová zkouška prokázala nulovou přítomnost alkoholu v dechu řidiče.
 
 
Ani auto, ani řidič, neměli na silnici co dělat
 
V pátek dopoledne, v10.45 hodin byl v Sušici kontrolován 19letý muž z nedaleké obce, který jel s vozidlem zn. Ford Focus. Vozidlo bylo technicky nezpůsobilé, protože mělo poškozené čelní sklo. Test na návykové látky byl pozitivní na amfetamin a konopí. Muž se podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz.

 
 
 

Manželé okradli cizince, do hodiny je měla policie díky spolupráci strážníků a policistů

ŽELEZNÁ RUDA – Při výměně finanční hotovosti odcizili téměř třicet tisíc a odjeli.

V pátek 29. srpna letošního roku v Železné Rudě, v obchodě na ulici Klatovské krátce po třinácté hodině, muž a žena společným jednáním při výměně finanční hotovosti odcizili cizinci téměř třicet tisíc korun a dvě krabičky s cigaretami, potom z místa odjeli vozidlem zn. Škoda Rapid směrem na Sušicko.
Policisté přijali oznámení ve 13.25 hodin a požádali policisty v Sušici o spolupráci. Strážník Městské policie v Sušici podezřelé vozidlo zaznamenal zaparkované na náměstí a podezřelí manželé, 45letá žena a 64letý cizinec, byli policisty zadrženi ve 14.10 hodin a převezeni na oddělení. Po provedení potřebných úkonů byli ve večerních hodinách propuštěni. Policie případ dále prověřuje pro podezření ze spáchání přečinu krádež.
 
 
-red, p cr-