Jak bude vypadat nové složení?

Z komunálních voleb v roce 2010 vzešlo 21 zastupitelů, kteří zvolili sedmičlennou radu města. Ta ve stejném složení pracovala po celé čtyři roky – starosta Bc. Petr Mottl, místostarostka Ing. Věra Marešová, MUDr. Kateřina Nová, Ing. TOmáš Zelený, PhD., Mgr. Milena Naglmüllerová, Ing. Jan Staněk, Ing. Jaroslav Macháček.

 

Blíží se konec funkčního období zastupitelstva i rady města. Zatímco zastupitelé mají své poslední zasedání už za sebou, rada města se naposledy ve stávajícím složení sejde právě dnes.

 

Na programu dnešního jednání je mj. seznámení se s  výsledky terénního programu společnosti POINT 14 (primární prevence drogových závislostí, projednání opravy střechy nemocničního monobloku, schválení  návrhu akcí obnov kulturních památek v programu regenerace Městských památkových zón na období 2015-2017 a schválení finančních příspěvků na území MZP na toto období, hovořit se bude i o bývalé lékárně na sušickém náměstí  a jejím dalším využití (zaměření stávajícího stavu a vypracování dokumentace skutečného stavu objektu – zadání zakázky malého rozsahu).

 

 

Kdo zasedne  v příštím zastupitelstvu a kdo v radě? Už jste rozhodnuti, komu dáte svůj hlas ve volbách? Zkuste  volit už teď, “nanečisto”,  v  anketě, kterou najdete na našich stránkách.

-red-