spicak

Špičkový snowpark brzy otevřen

Na Špičáku se otevře špičkový snowpark! Podívejte se na VIZUALIZACI

www.qap.cz

 

 

Zlepšení podmínek na Šumavě ale také vydatné zasněžování a důkladná úprava umožnily otevřít poprvé v letošní sezóně snowpark na Špičáku. Opening se chystá na sobotu 31. ledna a odvážlivci si budou moct zajezdit o ceny za víc jak 20 tisíc.

 

Snowpark na Špičáku patří do portfolia sítě snowparků Freestyle Area. Provozovatelé slibují, že právě to je zárukou pravidelné profesionální údržby. O tu bylo v posledních dnech postaráno a na nadcházející sobotu je tak připravená velká otevírací akce. “V rámci openingu pro vás bude připraven především 100% vyladěný snowpark s maximálním množstvím usazených překážek a postavených skoků a to dle avízované 3D vizualizace. Garantem kvality je parkdesigner  snowparků Freestyle Area  Michal Migi Ritter, který se bude letos společně se dvěma dalšími shapery snažit udržovat snowpark v maximální kvalitě,” lákají organizátoři.

Na návštěvníky na Špičáku tak v sobotu čeká nejen pořádná podívaná, ale také možnost zapojit se do soutěží. “Pro snowboardisty a freeskiery, kteří mají chuť soutěžit je připraven besttrick contest na vybrané překážce a to v kategoriích man (nad 18let), woman (bez věk.omezení) a rookie(do 17let). Ten nejlepší snb a freeski  trik dne pak bude oceněn hodinkami G-Shock, druhé a třetí místo v dané kategorii pak dalšími cenami od partnerů, celkem máme připraveny ceny za více jak 20.000Kč,” doplňují pořadatelé.

 

Na 3D vizualizace snowparku se můžete podívat zdehttp://vimeo.com/111744151

 

Harmonogram programu 31.1.:

9:00                       začátek akce
9:00 – 16:00           testování snb/freeski produktů (Capita, K2, Union, Nitro, Armada)
10:00 – 12:00         foto/video shooting na vybraných překážkách
13:00 – 14:00         Snowbitch.cz freeski besttrick contest
14:00 – 15:00         Snowbitch.cz snowboard besttrick contest
16:00                      vyhlášení besttrick vítězů ve stanovém městečku

Vizualizace: www.vimeo.com

 

(hnutiduha)