v ČESKO-SLOVENSKOU MISS

… a www.sumava.eu   u “prvních krůčků” nové ČESKO-SLOVENSKÉ MISS nechybí!

 

miss se smyslem

Dívka Šumavy vyrostla, už dávno překročila hranice Šumavy a bylo třeba udělat další krok do života. Dívka Šumavy v novém kabátě zůstává krásnou slečnou s krásným srdcem, ale je neomezená, otevřená, svobodná, cílevědomá a plná života. Zůstává ale nohama na zemi, a proto se místem jejího působení stává Plzeň.

Z dívky se tedy stala slečna … Slečna, která chce v životě něco dokázat, ukázat světu své schopnosti, zviditelnit svoji osobnost. Není omezena ani místem bydliště, oblastí svého působení, centimetrech, koníčcích, nebo zájmech.

logo CS MISS 2015-01

ČESKO – SLOVENSKÁ MISS navazuje na filosofii projektu Dívka Šumavy a o.s. Krása v srdci, nadále bude hledat a propagovat zdravou krásu.

Jediné její omezení je věková hranice. Dívky, které se budou mít zájem do soutěže zapojit musí být mezi
19 – 26 rokem. Příležitost mají nejen všechny Češky, ale i Slovenky.

Základní podmínky účasti v soutěži:

  • věk 19 – 26 let v den vyhlášení soutěže
  • Česká, nebo Slovenská národnost

 

MISS SE SMYSLEM

 

**********************

Pavlína Němečková, ředitelka soutěže a manažerka projektu:

 

“Přichází inovovaný projekt, který si na jihozápadě Čech za 8 let svého působení získal velkou oblibu, popularitu a jistou tradici. S rokem 2015 obléká nový kabát v národních, červeno-modro-bílých barvách. Otevírá hranice regionu a dává příležitost všem Češkám, ale i Slovenkám bez jakéhokoliv jiného omezení vyjma věkové hranice 19 – 26 let. „Hledáme a celé roky se snažíme propagovat zdravou krásu, talent a osobnosti v podání příjemných, mladých slečen a dam, kterým nabízíme nové příležitosti. Neměříme centimetry, neomezujeme dívky v jejich stavu. Nově se tedy budou moci zapojit i případně vdané, či mladé maminky do 26 let“.

 

Dívka Šumavy se tedy otevírá světu a ponese nový název Česko-Slovenská MISS. Finálový galavečer se uskuteční kde jinde, než v Evropském hlavním městě kultury, v Plzni 3. října. Do finále povede ale ještě dlouhá cesta, která začne v březnu, kdy se dívky budou moci začít hlásit do soutěže. Patronkou a tváří projektu je pro letošní rok krásná maminka, modelka, Slovenka žijící v Čechách, MISS ANDREA VEREŠOVÁ, která bude spolu s Mírou Hejdou moderovat finálový galavečer. Celý projekt se koná pod křídly neziskové organizace Krása v srdci a charitativní poslání zůstává zachováno.

 

Za celou naši historii jsme díky našim aktivitám přispěli částkou přes 500.000,- Kč na dobročinné účely a hodláme v tom aktivně pokračovat. Pro letošní rok jsme se dohodli na spolupráci s Dobrým skutkem. Jeho patronkou je rovněž maminka, moderátorka, modelka MISS ČR Lucie Křížková, s níž rovněž dlouhodobě spolupracujeme. Brzy zveřejníme příběh konkrétního klienta, kterému svými dary společně pomůžeme. Letos bude pravděpodobně vybrán klient, který potřebuje asistenčního psa. Výcvik psího asistenta je velmi nákladnou záležitostí a právě na tento budeme finance shromažďovat.

 

Po celou dobu trvání soutěže se na transparentním účtu budou shromažďovat prostředky od dobrovolných dárců. My budeme nejen podporovat povědomí o této možnosti, ale aktivně se zapojíme v první řadě tak, že přispějeme z každé částky, kterou od našich sponzorů získáme 1 % na tuto sbírku. Budeme se rovněž snažit aktivně zapojit finalistky a samozřejmě na závěru galavečera se bude dražit korunka vítězky. Dražbou se sbírka uzavře. “

Na dívky čeká zajímavý program, krásné ceny jako například vouchery na oblečení od Differentfashion.cz, šaty na míru šité od návrhářky Zuzany Lešák-Černé, pronájem automobilu, vouchery na profesionální bělení zubů nejmodernější technikou, luxusní kosmetika, šperky, originální korunky od Miloše Vetengla, vouchery na koučinkové programy Školy pro ženy – Lenky Černé, do luxusních restaurací a mnoho dalšího. Dívky stanou před fotoaparátem špičkového fotografa Ivana Mladenova s vizáží od týmu studia Design Block Plzeň. Již v rámci soutěže absolvují trénink a školení jak pracovat se svým potenciálem, prezentovat se na veřejnosti, jak si udržet vyrovnanost, bojovat s trémou, ale i o zdravém životním stylu. Dívky samozřejmě čeká pohybová průprava, tréninky tance, chůze, natáčení medailonků apod. Budeme provozovat vlastní, internetový, TV kanál, tudíž budeme neustále živě informovat o dění a aktualitách.”

 

 CS MISS png neg

 

*****************

 

DŮLEŽITÉ INFORMACE K SOUTĚŽI

 

  • Vyhlášení soutěže: 1. 3. 2015

 

  • Uzávěrka přihlášek: 30. 3. 2015
  • Casting – II. kolo Plzeň: 2. 5. 2015
  • Zahájení sbírky (Dobrý skutek): 2. 5. 2015
  • Číslo účtu sbírky: 209 355 8036/5500
  • I. soustředění finalistek: 11. – 14. 6. 2015
  • Finálový galavečer: 3. 10. 2015