Na rejdění se těšily nejen čarodějky

Lední revue školní družiny Pampeliška při ZŠ Lerchova je už tradicí. Ať je venku chumelenice, nebo  vystrkují hlavičky jarní kytičky, na konci února se děti z družiny  převtělí  v nejrůznější zvířátka, pohádkové bytosti, filmové  postavy… a vyrazí na sušický led, aby si užily  to pravé rejdění. 

 

pampeliska na lede

 

Nejinak tomu bylo i letos – předposlední únorový den to na zimáku pěkně žilo! Soutěže, hry, jízdy zručnosti i velká jízda… nechybělo nic, na co se  čarodějnice, květiny, motýli, sportovci  i zvířátka těšili.

Pochopitelně, velké úsilí si žádá odměnu, a tak, protože vše probíhalo fair play, nikdo neodešel s prázdnou. Masky byly letos velmi zdařilé, je vidět, jak se rok od roku jejich výrobci (především maminky) zdokonalují! Však letos se na ledě objevily i “velké” masky a dospěláci se neváhali do řádění zapojit.

Soutěže, promenáda masek, rychlobruslení (no však máme vzor v Martině Sáblíkové, která se na nás dívá na ledovou plochu z velkého plakátu nad ledem), a byl pomalu čas se vrátit zpět do školy.

Nejlepší masky? Všechny! 

Uteklo to až příliš rychle a  tak už se všichni z Pampelišky zase těší na příští rok!

-sd p, red-

 

{gallery}susice/2015/03_brezen/pampeliska_na_lede/{/gallery}