FOTOGALERIE: Vánoční koncert Svatoboru

Opět úžasné provedení všech skladeb a zejména  divadelní provedení  české vánoční mše J. J. Ryby “Hej mistře, vstaň bystře”, vyvolávalo při letošním Vánočním koncertu  sušického Svatoboru  mrazení v zádech a v sále až  nábožné ticho, střídané bouřlivým aplausem.

 

IMG 4033

IMG 4136

 

Sobotní podvečerní koncert měl o to hezčí a slavnostnější atmosféru, že starosta města  Petr Mottl a místostarostka Věra Marešová předali  do rukou Emila Kintzla  čestné občanství města Sušice, v podobě symbolického klíče od městských bran (informovali jsme v článku ZDE)

 

IMG 3868

IMG 3944

 

IMG 3934  IMG 3938

“Děkuju Ti, Sušice a přeju, ať jsi pořád taková, ” dodal po slavnostním okamžiku a svém proslovu Emil Kintzl. Jeho kamarádi a dlouholetí,  nejen sportovní,  přátelé si pro něho připravili  ještě dárky dva – tím prvním  je “zlatý trikot šampionů”  a druhým   vystoupení na  pódiu spolu se Svatoborem…

 

Nahlédněte do FOTOGALERIE  ze sobotního koncertu a   uvidíte sami,  v jakém duchu sobotní večer ve Smetanově sále probíhal. Od  začátku, až po společné zpívání  nejznámějších českých koled se zvonečky…

 

Svatoboři, děkujeme a všem KRÁSNÉ VÁNOCE!

 

Aktualizováno 27.12. 2015 o komentář Jana Kučery :

Když se dívám na obrázky Vánočního koncertu Svatoboru a jeho kvalitu, znám i velkou aktivitu a umění  obou divadelních spolků (měl jsem tu čest všechny hry vidět vč. reakcí diváků), vím o péči o kulturní dění ve městě, tak si říkám, že je Sušice (na počet obyvatel) daleko větším městem kultury než současná Plzeň. Jako rodák jsem rád, že se mohu chlubit, že pocházím právě z tohoto města, že když je mi někdy trochu ouvej, mám možnost se jet kam „nabít“.

Se slovy Emila Kintzla “Děkuju Ti, Sušice a přeju, ať jsi pořád taková “ .

 

(as)

{gallery}susice/2015/12_prosinec/vankoncert_s_emil/{/gallery}

 

 

 

{jcomments off}

Vaše reakce, připomínky, komentáře, náměty a podněty k daným tématům můžete redakci zasílat na: info@sumava.eu