policie

Večer dodávku měl, ráno ji nenašel

Pátráme po bílé dodávce – Svatá Maří 

 

Majitel vozidlo Fiat Ducato večer zaparkoval u domu, ráno ho tam však už nenašel.

 

 

Vimperští policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu krádeže. Dosud neznámý pachatel odcizil v nočních hodinách, ze včerejška na dnešek, v obci Vimperk, část Svatá Maří nákladní vozidlo Fiat Ducato, RZ: 3C1 4251, bílé barvy, rok výroby 1999. Majitel si ho včera ve 23:00 hodin zaparkoval před domem a dnes ve 04:00 hodiny ráno už ho tam nenašel. Ve vozidle byly naložené dvě klece na papoušky a vitamíny pro papoušky. V nádrži bylo zhruba 40 litrů motorové nafty. Na přední kapotě vozidla byla nalepena dvě telefonní čísla modré barvy, na bocích jsou patrné stopy po bývalých samolepkách Parcel Logistic. Uvnitř vozidla jsou dále dřevěné skříně a police.

 

Po odcizeném nákladním vozidle bylo vyhlášeno celostátní pátrání: http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=576588

 

Jakékoliv informace z místa činu, k pohybu či výskytu vozu, případně podezřelé nabídce prodeje automobilu, přivítají policisté Obvodního oddělení Vimperk, na telefonním čísle 974 236 780, případně na policejní lince číslo 158. Děkujeme. 

 

 

(pcr)

 

 

 

Rádi byste přidali svůj názor? Zašlete jej na info@sumava.eu

 

{jcomments off}