Prezident navštíví Plzeňský kraj příští týden

 

Prezident ČR Miloš Zeman navštíví příští týden Plzeňský kraj

Prezident České republiky Miloš Zeman navštíví ve dnech 24. až 26. ledna 2017 Plzeňský kraj. Návštěvu zahájí jako obvykle setkáním s hejtmanem na Krajském úřadě Plzeňského kraje.

Na programu bude první den návštěva společnosti Škoda JS, a.s. a setkání se zaměstnanci, odpoledne pak zavítá prezident do Třemošné, kde se setká s představiteli města a občany.

Druhý den návštěvy je plánováno setkání s dětmi v Dětském domově Planá a řediteli dětských domovů. Poté se prezident setká s představiteli města a také s místními občany. Odpoledne je v plánu návštěva Konstantinových Lázní, které byly vyhlášeny Vesnicí roku Plzeňského kraje v roce 2016. I zde se prezident setká s představiteli obce a obyvateli.

Poslední den návštěvy prezidenta v kraji začne na Středním odborném učilišti v Domažlicích, kde bude připraveno setkání s řediteli střeních škol v kraji a poté s žáky tří domažlických středních škol. Pak se prezidentská kolona přemístí do Kdyně, kde se opět prezident potká s vedením města a bude besedovat s občany. Na závěr je připravena tisková konference. (zdroj: plzensky-kraj.cz)

 

img 5303

Sušici navštívil  Miloš Zeman v květnu 2014 / archivní foto -isusice.eu_as-

 

 

navsteva prezidenta 2016-700

 

{jcomments off}