Na šipky a na pivo s Tak jo!

Na šipky a na pivo s Tak jo! Vimperk

 

Otevřený příběh Standy Hubáčka, našeho kandidáta do zastupitelstva, rozhýbává v posledních dvou dnech vimperské sociální sítě. Překvapeně sledujeme, jak moc vás zaujal, a napadlo nás, že uděláme malé seznamovací setkání, kde se spolu můžeme potkat.

 

sipky takjo4

 

A tak jdeme příští pátek do Sedmičky na šipky a na pivo. Na místě budeme minimálně ve složení Martina Bělíková, Standa Hubáček, Mirka Dutková a Aneta Švecová.

 

20. 7. budeme od 19.00 v Sedmičce a uděláme si tam malý turnaj.

 

Jestli se nás tam sejde víc, budeme jedině rádi. Zajímá nás, jaký máte názor na Vimperk. Chtěli bychom vědět, jestli vám můžeme s něčím pomoct. Rádi si popovídáme o tom, co je tu dobré, čeho by mohlo být víc a co naopak chybí úplně. Mluvit můžeme o lavičkách, o nedostatku doktorů nebo třeba o tom, kde a jaké jsou v našem městě zdi na graffiti.

 

Politická témata jsou vítána. Ale hlavní pro nás je, abychom si přátelsky popovídali o Vimperku a něco se od sebe navzájem dozvěděli.

 

Jestli chcete přijít, dejte nám vědět na FB přes naši událost. Kdyby nás mělo být hodně, tak bude třeba udělat rezervaci. Díky!

 

Přijďte příští pátek od sedmi do Sedmičky.

 

Těšíme se.

Martina Bělíková  

 

{jcomments off}