Muži HC Vimperk vstupují do soutěže

Muži HC Vimperk vstupují do soutěže.

 

Nedělním mistrovským utkáním proti Vajgaru J.Hradec začíná vimperskému týmu mužů další ročník krajské ligy.Sportovním cílem je určitě se probojovat opět do play-off,a překročit brány prvního kola a zároveň bavit fantastické vimperské publikum líbivým hokejem.

 

Mužstvo vstupuje do soutěže téměř v totožném stavu,co se kádru týče,v porovnání s ročníkem minulým.

 

Brankářskou dvojici Podskalský -Robl doplňuje Pixa a na střídavý start z IHC Písek junior Buchta.

 

V obraných řadách zůstávají osvědčení Chaloupka,Předota J.,Horejš,Janásek,Kačmár,Vítovec,své vleklé onemocnění již snad doléčil Předota O.,Lang J. se vrátil z písecké juniorky a do hry by měl zasáhnout i místní odchovanec Chval.

 

Útok by měli táhnout zkušení borci Hanzal J.,Suchánek,Fleischman,Binder,střední generaci zastupují Paule,Korous,Sitter R.,dravost by měli obstarávat mladíci Novotný a Sitter J. a velkou posilou by měl být exlitvínovský Bojer,který se opět hokeji věnuje naplno.Své letní zranění doposud nevyléčil Lang J.(zlomená noha),takže pravděpodobně nastoupí v průběhu sezony.Na svoji šanci též čekají další mladí odchovanci.Kariéru ve vimperském dresu ze studijních důvodů ukončil Bárta.

 

Velká změna se odehrála na postu trenérském.Jako hlavní kouč přišel českobudějovický Milan Stárek,který ve své trenérské kariéře vedl ligové týmy Vajgar J.Hradec,IHC Písek,HC Tábor a též působil u mládeže v Motoru Č.Budějovice, asistovat mu bude Předota Pavel.

 

hc vimperk

 

{jcomments off}