Léčba smíchem a dobrou náladou

Přijďte se bavit a zahnat jarní únavu dobrou náladou

16.3.kraus kh

 

SHOES JANA KRAUSE

Divadelní parodii na známou televizní show do kašperskohorského kina přiveze Divadlo Zaseto. Nabídne pořádnou dávku humoru, nadsázky a samozřejmě svébytného „moderátora“ se čtveřicí „vzácných hostů“ na červené sedačce, kterými letos budou Eva a Vašek, Angela Merkelová a Angelina Jolie.

Předprodej je možný prostřednictvím Městského kulturního a informačního střediska na radnici v Kašperských Horách, nebo na telefonu 376 503 413.

 

 

 

24.3.vesela trojka

 

VESELÁ TROJKA PAVLA KRŠKY

Jarní hudební událostí v kašperskohorském kině bude určitě koncert trojice hudebníků z Blanenska s názvem Veselá trojka Pavla Kršky. V posledních měsících se tato trojice stala obrovským hitem na televizních obrazovkách na jednom z českých hudebních kanálů. Jejich polky a valčíky oslovily zejména starší generaci posluchačů. Současný repertoár tvoři zejména vlastní písně, ke kterým si skládají sami i texty. Písničky čerpají ze života tak, jak život jde. Jsou smutné i veselé a každý si v nich najde kousek svého příběhu.

Předprodej prostřednictvím Městského kulturního a informačního střediska na radnici v Kašperských Horách, nebo na telefonu 376 503 413.

 

{jcomments off}