Policie hledá dva řidiče a svědky nehody

Policisté hledají dva řidiče a svědky


dopravni nehodaSUŠICKO – v pátek 28. srpna 2020 došlo u obce Dlouhá Ves k dopravní nehodě, na křižovatce silnice II. třídy číslo 145 a III. třídy číslo 1456. V 9.30 hodin jel nezjištěný řidič s neznámým vozidlem ve směru od obce Radešov na Dlouhou Ves. Na uvedené křižovatce, směrem k obci Annín, při odbočování vlevo vjel mimo komunikaci a narazil do svodidel.

Následkem nárazu vozidla do svodidel došlo k pádu stojícího jízdního kola, které měl poškozený opřeno o zábradlí blízkého mostu přes řeku Otavu.

Při dopravní nehodě došlo ke škodě na svodidlech, sloupu dopravní značky a jízdním kole.

Podle dosavadního šetření bylo zjištěno, že ve směru od Radešova jel neznámý řidič, pravděpodobně s vozidlem značky Škoda Octavia černé barvy a odbočoval doleva. Za ním jelo vozidlo stříbrné barvy, se kterým řidič taktéž odbočoval vlevo a zřejmě předjíždělo černé vozidlo a narazilo přední částí vozidla do svodidel. Následkem nárazu jízdní kolo spadlo na zem a řidič s černým automobilem zastavil.

Řidič stříbrného vozidla byl 170-180 cm vysoký, ve věku cca 25 let. Po chvilce oba řidiči odjeli směrem na Sušici.

Policisté z dopravního inspektorátu v Klatovech prošetřují uvedenou dopravní nehodu. Z důvodu řádného objasnění nehodového děje, žádáme řidiče neznámých vozidel i případné svědky události o poskytnutí informací.

Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefon číslo 974 334 251 nebo 974 334 250 i prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

 

 

Další krimi zprávy z města a regionu:

Do obchodu nakupovat nepřišel

SUŠICE – Muž nepřišel do obchodu nakupovat. Do batohu si naskládal věci a odešel bez zaplacení. Ostrahou byl přistižen. 

Ve středu 26. srpna tohoto roku přišel muž do obchodu v Sušici na ulici Hrádecké. Ve čtrnáct hodin odcizil jedno balení instantní kávy, dva olivové oleje a jednu láhev s alkoholickým nápojem. Muž si zboží dal do batohu a prošel pokladní zónou bez úhrady a následně se pokusil odjet na jízdním kole, ale pracovník ochrany objektu jej zastavil. Případ byl oznámen policistům na místním obvodním oddělení.

Policisté zjistili, že muž byl Okresním soudem v Klatovech za majetkovou trestnou činnost již v letošním roce odsouzen. Ve zkráceném přípravném řízení muž převzal sdělení podezření z přečinu krádež.

 

Opilý řidič

ŽELEZNORUDSKO – Po komunikaci I. třídy číslo 27 jel v neděli 30. srpna 2020 šestatřicetiletý muž z Prahy s vozidlem značky VW. Muž jel ve směru od státních hranic na Železnou Rudu a v 17.55 hodin v obci Alžbětín usnul při řízení vozidla, sjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení.

Řidič se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,77 a opakovaně 1,92 promile alkoholu.

Policisté muže převezli do nemocnice v Klatovech, kde bylo provedeno lékařské vyšetření i odběr krve. Ke zranění muže nedošlo.

Odhadnutá hmotná škoda činí 110 tisíc korun.

 

Kontrola řidiče

KLATOVSKO – Muž se odmítl podrobit dechové zkoušce i lékařskému vyšetření. 

Ve čtvrtek 27. srpna 2020 jel po obci Číhaň řidič s vozidlem a u křižovatky komunikací I. třídy číslo 22 a II. třídy číslo 187, byl zastaven policisty. Po osmnácté hodině byl kontrolován policisty, kteří zjistili totožnost devětašedesátiletého muže z Klatov. Na výzvu se muž odmítl podrobit dechové zkoušce, a lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve.

Muž je podezřelý ze spáchání přestupků, které budou předány správnímu orgánu k dalšímu opatření.

 

 

Policisté žádají o pomoc při pátrání po mladistvém chovanci

snajdrROKYCANSKO – Sedmnáctiletý chlapec se od ledna tohoto roku vyhýbá nařízené ústavní výchově. 

 

Rokycanští kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po sedmnáctiletém chlapci, který se od ledna tohoto roku vyhýbá soudem nařízené ústavní výchově. Pohřešovaný v lednu tohoto roku utekl z výchovného ústavu a do současné doby se nevrátil, ani o sobě  nepodal žádnou zprávu.

 

Popis osoby: ŠTĚPÁN ŠNAJDR je 182 cm vysoký, štíhlé postavy, má modré oči, delší vlnité vlasy stíhané na ostrůvek – po stranách vyholené.

 

Bližší informace naleznete v odkazu, v případě, že odkaz není aktivní, pátrání již není aktuální.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=22330121200308

Případní svědci se mohou obrátit na nejbližší služebnu Policie ČR osobně, telefonicky nebo na bezplatnou linku tísňového volání 158.

Případným svědkům policisté předem děkují.

-tz p cr-

{jcomments off}