Netradiční procházka Vimperkem

 

Místo Majálesu na netradiční procházku Vimperkem

 

 

       Jak již bylo oznámeno v minulých týdnech, Majáles Vimperk se letos v tradiční formě bohužel neuskuteční. To ale neznamená, že by jeho pořadatelé ze spolku MISSION Vimperk zbraně složili úplně – ve spolupráci s MěKS Vimperk, Vimperk žije a městem Vimperk připravili na sobotu 15. května od 10:00 do 18:00 netra-diční a zážitkovou procházku městem!

 

 

       Trasa povede přes s historií a kulturou spjatá místa (městský park, Černá brána, letní kino, srubové domy a další) a bude na ní připravený program přizpůsobený aktuální epidemické situaci tak, aby se na jednotlivých zastávkách neshromažďovalo příliš lidí. Návštěvníci se mohou těšit na aktivity pro malé i velké, hudbu ve formě buskingu nebo fotokout v ulici Zahradní.

 

 

       Touto akcí chtějí pořadatelé opět zažehnout kulturní a společenský život ve Vimperku. Aby se ale co nejdříve mohl vrátit ve svém plném rozsahu, prosí všechny zúčastněné o zodpovědné chování a dodržování aktuálně platných protiepidemických opatření. Jen tak se kulturní dění bude opět moci brzy rozjet naplno – což je společné přání nás všech. Na viděnou na procházce!

 

 

FB událost: http://www.facebook.com/events/1098079577351825

Podpora procházky: http://foxticket.cz/akce/majova-prochazka-vimperkem

 

prochazka web

 

Šimon Blaschko
MISSION Vimperk  

 

 


 

{jcomments off}