Rohde & Schwarz navyšuje mzdy

 

Rohde & Schwarz znovu navyšuje mzdy a vyplácí mimořádné prémie

 

 

       Změny na výplatních páskách pocítili zaměstnanci vimperského závodu již v červnu 2021. Za jejich pracovní nasazení v době pandemie obdrželi mimořádnou finanční odměnu. Od července zároveň dojde dle platné kolektivní smlouvy k navýšení mezd ve všech tarifních třídách.

 

       Výsledkem letošního jednání společnosti Rohde & Schwarz závod Vimperk, s.r.o. a odborové organizace ZO OS KOVO byla jednoznačná shoda na ocenění svých zaměstnanců za energii a úsilí, které projevili i navzdory ztíženým podmínkám spojeným s protikoronavirovými opatřeními. Obě strany si velmi váží jejich podpory a jako projev uznání se dohodly na vyplacení mimořádné odměny Covid-19. Prémii ve výši 20.000 Kč obdrželi všichni zaměstnanci v hlavním pracovním poměru.

 

       Od nového obchodního roku, tedy od 1. července 2021, si zaměstnanci vimperského závodu polepší o více než 6 %. Po zohlednění všech příplatků a dalších benefitů překročí průměrná mzda v novém obchodním roce částku 38.500 Kč. Dle slov vedoucího Personálního oddělení Milana Černého je Rohde & Schwarz zaměstnavatelem, který je schopen plnit své závazky i v době, kdy se celosvětové hospodářství nachází v nejistotě. „Jsme rodinná společnost a spokojenost a důvěra našich zaměstnanců je pro nás prioritou. Jistota zaměstnání, kontinuální zvyšování mezd a nadstandardní pracovní podmínky nás staví do pozice stabilního zaměstnavatele a jsem velmi rád, že i letos můžeme ocenit práci našich zaměstnanců a nabídnout jim řadu dalších benefitů.“

 

       Lepší podmínky pro zaměstnance představuje i navýšení příspěvku na dopravu do zaměstnání a navýšení pohyblivé složky mzdy, tzv. osobního hodnocení. Mezi další poskytované benefity patří příspěvek na penzijní a životní pojištění, dotované stravování, týden dovolené navíc a jiné. 

 

rs firemni

 

Miloslava Hanzlíková
PR Marketing

 

 


{jcomments off}