peseknove

Hoří městská kasa?

 

Hoří městská kasa?

 

 

       Dnes, tj. 7.7.2022, bude zasedat Rada města Vimperka, aby vyhlásila veřejnou sbírku na pomoc obyvatelům bytu, ve kterém v úterý vypukl požár. Až sem se zdá být vše v pořádku. Co ale není v pořádku, je pokračování článku uveřejněného na facebookových stránkách města Vimperk, tedy že: „Sbírka bude určena na rekonstrukci bytu a jeho vybavení.“

 

 

sidl

       Toto je výsledek čtyřletého rozhazování městských peněz! K takovému bodu to naši radní dopracovali, že už v městské kase nejsou peníze na opravu městského bytu a musí se na ni skládat občané města? Kde berou radní tu drzost po všem zdražování poplatků za vodné a stočné, za psy, za vstupné na koupaliště a popelnice, které stačili zdražit dokonce dvakrát, a toto vše pouze za poslední volební období 2018 – 2022? A jaký je výsledek jejich hospodaření? Žádají občany, aby jim zaplatili opravu jejich bytu! Jak dlouho si budou z občanů dělat dojnou krávu? Kam až to necháme zajít?

 

 

       Rada města neumí hospodařit s financemi, nemá žádnou rezervu pro podobné případy. Jediné, co umí, je zvyšovat poplatky, bezohledně vybírat pokuty za rychlost, používat represí formou exekutorů, a přesto to nestačí? Nestydí se žebrat od občanů peníze a hrát jim na sociální cítění a solidaritu! Kde je půjčených 200.000.000,- Kč?

 

 

       Rado města, paní Martanová, pane Kuncle, pane Petrášku, pane Samku a pane Hanžle, stydím se za vás a doufám, že toto je jedno z posledních divadelních přestavení, co jste občanům Vimperka zahráli!

 

S hlubokým znechucením

 

Ing. Milan Pešek,
kandidát za hnutí Jihočeši 2012 

 

 


{jcomments off}