V autě uhořel člověk

(aktuálně / ověřeno)

p5190068

Dnes ráno před 9 hodinou se na silnici u Klenčí pod Čerchovem stala vážná dopravní nehoda s tragickými následky.

Osobní vůz Renault Clio s cizí poznávací značkou narazil do stromu a pravděpodobně v důsledku nehody začal hořet. Na místo přivolaní hasiči už našli auto v plamenech. Bohužel v autě zemřela jedna osoba.

 

Nehoda se stala na rovném úseku silnice, příčina nárazu do stromu je předmětem šetření české i německé policie. Silnice byla zhruba po třech hodinách plně zprovozněna.

 

 

Krimi zprávy

SUŠICE – Dvakrát přistižen 

Sdělení podezření z přečinu krádež převzal ve zkráceném přípravném řízení 21letý muž ze Sušicka. Muž ve dvou případech v Sušici kradl v různých obchodech. Poprvé ho přistihla pracovnice prodejny 4. května ráno, to si “vzal” láhev s alkoholem za 300 Kč, podruhé ho chytila ostraha 14. května, když kradl dva šampony.  Muž byl v posledních třech letech za stejný čin odsouzen.
 

HORAŽĎOVICKO – Opilec poškodil auto

U Horažďovic Předměstí ve středu 15. května opilec kopal do vozidla zn. Nissan a poškodil zadní dveře a blatník. Policisté muže ve věku 29 let z obce u Rotavy kolem půl deváté večer zajistili a dechovou zkouškou bylo naměřeno 2,32 promile alkoholu. Muž byl následně převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. Na vozidle vznikla škoda 20 000 Kč. Policie případ šetří ve zkráceném přípravném řízení a muž je podezřelý ze spáchání přečinu poškození cizí věci.
 

KLATOVSKO – Fyzický útok objasněn, mezi obviněnými je i mladistvý

Od komisaře převzali sdělení podezření dva muži ve věku 19 let z Berounska a 59 letý z Prahy, kteří byli obviněni z přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví formou spolupachatelství. Ve věci je šetřen i mladistvý. Povedená partička letos na začátku března v Mochtíně  ve večerních hodinách napadla bezdůvodně čtyři muže, kterým způsobila zranění.
 
-as, p cr, hzs-