Áčko i přes šance prohrálo

Poslední vystoupení sušického áčka na domácím hřišti před koncem sezony přineslo další urputný boj o záchranu v divizi. V neděli 8. června přijelo do Sušice mužstvo Rokycan. Úkol pro domácí zněl jasně, pokračovat v posledních výkonech a udržet si případným bodovým ziskem šanci na udržení v soutěži.

Domácí od počátku vstoupili do utkání aktivně, v úvodní dvacetiminutovce si vytvořili několik šancí, dokonce nastřelili tyč a břevno, bohužel se však nepodařilo vstřelit gól a tak přišla řada na soupeře, který se ve 24. minutě ujal vedení.

Další průběh zápasu byl poznamenán usilovnou snahou domácích o vyrovnání. To se jim však přes disciplinovaný obranný výkon hostí nepodařilo, naopak z brejků se rokycanským podařilo vedení v zápase pojistit.

 

SUŠICE – ROKYCANY       0 : 3 (0 : 1)

Branky: Vaníček, 69. Čihák a 78. Černý.

ŽK 2 : 1, diváků 240.

 

Poslední dějství divize v této sezoně odehrají sušičtí v sobotu 14. června od 17.00 na hřišti Nové Vsi, se kterou na podzim prohráli doma vysoko 2:8.

 

Střelnici si otevřeli hráči sušické rezervy ve Švihově v zápase 25. kola okresního přeboru. V utkání s posledním celkem tabulky potvrdili svou převahu a vysokým rozdílem zvítězili.

 

FC ŠVIHOV – TJ SUŠICE B   1: 6 (1 :2 ) 

Branky: 35. Vrba Jindra – 17. 60. Klíma Tomáš , 30.85. Hubáček Pavel,75. Bachroň Miroslav,90. Chmelík Petr

Rozhodčí Pastyřík, ŽK 1:1

Diváků 20.

 

Vítězná série sušického céčka stále pokračuje, potvrdilo se to i v utkání s předposledním týmem IV. třídy, fotbalisty z Hor Matky Boží. Domácí fotbalisté s přehledem zvítězili.

 

SUŠICE C – H.M.BOŽÍ   4 : 0 (1 : 0)

Branky : 7. Novák, 51. Kratejl, 55. Kalný a 76.Žežulka

Rozhodčí Roman Macal , hráno bez karet

Diváků 60.

 

 

(doc)