rohde

Rohde & Schwarz je zaměstnavatelem regionu

Cena pro zaměstnavatele roku míří do Vimperka

Vimperský závod Rohde & Schwarz získal velmi významné ocenění „Progresivní zaměstnavatel regionu 2014“ pro Jihočeský kraj. Certifikát převzali zástupci firmy minulý týden na slavnostním vyhlášení v resortu Darovanský dvůr na Plzeňsku.

logo zamestnavatel regionu

Péče o zaměstnance, ekonomické výsledky i růst, společenská odpovědnost či schopnost komunikovat. Nejen tyto faktory jsou pečlivě sledovány a vyhodnocovány v soutěži Zaměstnavatel roku. V kategorii „Progresivní zaměstnavatel regionu“ tentokrát uspěl vimperský závod, který je součástí celosvětového koncernu Rohde & Schwarz.

Naše firma sbírá velmi významná ocenění po celém světě a jsme velmi rádi, že jsme mohli přispět i my v České republice,“ uvedla po vyhlášení výsledků Lenka Vávrová, personální vedoucí. „Každého takového ocenění si velmi vážíme, je potvrzením správnosti naší cesty. Snažíme se mít především spokojené a motivované zaměstnance, kteří jsou základem úspěchu celé firmy,“ doplnila Lenka Vávrová.

Vimperský závod, zabývající se výrobou špičkové měřicí a vysílací techniky, je jedním z největších a nejdůležitějších zaměstnavatelů regionu. „Uvědomujeme si velkou odpovědnost k městu Vimperk i jeho okolí. Mohu slíbit, že i v budoucích letech hodláme růst,“ uzavřela Lenka Vávrová.

 

-tz,rs-