Ještě jste nezkusili příměstský tábor?

Příměstské tábory jsou  velmi vítanou pomocí pro zaměstnané rodiče. V posledních letech obliba takto organizovaných volnočasových aktivit dětí, alternativa ke klasickým pobytovým táborům,  stoupá. A není divu – například v prachatickém rodinném centru Sluníčko je  pro děti připraven na každý den lákavý program.

 

slunicko241

 

Denní příměstský tábor v RC Sluníčko probíhá po celé prázdniny, až do 29. srpna, každý všední den. Zvolit můžete ze dvou časových variant pobytu dítěte – od 8 do 12 hodin nebo od 8 do 16 hodin, zvýhodněné ceny za tábor platí při zakoupení celého týdne, možné je zaplatit na celý měsíc.  Délku pobytu dítěte v denním táboře je možné po domluvě upravit, není striktně  stanovena, tábor mohou využívat děti ve věku od 2 do 10 let.

 

Pitný režim a  obědy ze Zdravé kuchyně  jsou zajištěny pouze při týdenních pobytech, v ostatních případech svačiny a jídlo zajišťují  rodiče (pitný režim je zajištěn trvale v RC).
 
 
Zaujala vás možnost denního příměstského tábora?
Další informace můžete získat osobně na adrese RC Sluníčko Portus Prachatice, Velké náměstí 14, Prachatice, na webových stránkách PORTUSu, také na telefonním čísle 722 638 880, nebo emailu slunicko@portusprachatice.cz

-red-

zdroj: www.portusprachatice.cz