Prázdniny přivítali společně

Kdo by čekal, že vimperské gymnastky a gymnasté  se  se začátkem prázdnin pěkně natáhnou s knížkou v ruce, případně u televize, u řeky, nebo… nebo prostě jen tak lenoší, tak se mýlí. Celý školní rok tráví v pohybu a ani prázdniny nevítali jinak.

 

p1070160

p1070211

 

Ale přeci jen zabrzdili na letní měsíce tréninkové tempo a rozloučili se se školním rokem oddechovým soustředěním ve Strunkovicích nad Blanicí.

Jak říká Hana Košnarová:

“Pozvání jsme dostali od strunkovického oddílu. Hned v pátek po příjezdu jsme absolvovali hodinku aerobiku. Večer se ve spacácích povídalo dlouho do noci (první noc je vždy taková), v sobotu pak proběhl lehčí trénink s odpolední návštěvou plaveckého bazénu v Prachaticích, večer opékání buřtů a zhlédnutí sestav, které si děti ve skupinkách secvičily. V neděli ještě návštěva strunkovického hřiště a pak už rozloučení a hurá vstříc letním radovánkám!

Všem přejeme krásné prázdniny!”

p1070168

uvod

 

I my přejeme vimperským gymnastům  zajímavé prázdniny plné sluníčka a radosti, aby se povedly podle jejich představ a  všichni (i vedoucí) nabrali do dalších tréninků a soutěží hodně sil. Těšíme se po prázdninách ‘na viděnou’ na našich stránkách, kde budeme rádi prezentovat  jejich nové soutěžní úspěchy.

 

-red, foto hk-

 

{gallery}vimperk/2014/06_cerven/gymnaste_kopie_soustredeni_leto2014/{/gallery}