wabi

Už máte lístek na pátek?

Když uslyšíte ROSU NA KOLEJÍCH, trampskou hymnu, automaticky se vám vybaví jméno WABI DANĚK a příslušný hudební žánr. Je opravdu jen málo těch, kteří by tuhle ikonu folk & tramp & country neznali, nebo o ní alespoň neslyšeli.

 

wabi cela

 

I kdyby Wabi Daněk nevydal už žádnou jinou desku než “Rosu na kolejích”, stejně by zůstal zřejmě jednou z nejvýraznějších osobností trampské hudby u nás. Ve chvíli, kdy budete hledat zásadní alba tohoto u nás dosti specifického žánru, nemůže vám Rosa v seznamu chybět.

 

Šumavské publikum má příležitost poslechnout si (a zazpívat)  nestárnoucí hity i  novější skladby právě tento pátek na II. nádvoří vimperského zámku, kde od 20 hodin Wabi  vystoupí.

Vstupenky je možné rezervovat a zakoupit ve vimperském muzeu (tel. 388 411 506 nebo 731 530 244). Přijďte si  užít pohodový letní večer.

 

 

Koncert “A život běží dál” nese název jeho mimořádně povedeného alba, které kritici vynesli svým hodnocením hodně vysoko, podobně jako následující Wabi a Ďáblovo stádo (2012).

 

A jak běží  život WABI DAŇKA? To se dočtete v zítřejším ROZHOVORU, v němž prozradí co momentálně dělá, kam se chystá, co ho štve i co mu dělá radost…

 

 

-as-