Santos v obležení

img 8398

Stovky dětí v doprovodu svých rodičů a prarodičů zamířily v neděli na Santos.  Oblíbené místo  totiž právě v tento den lákalo zábavným programem, který opět podpořily známé osobnosti ze sportu, hudby, divadla, filmu, přehlídkových mol…

 

Kdo si hraje, zlobí míň– další ročník podařené akce, který dokazuje, že když je co dělat, není čas na zlobení, se opět vydařil. “VIP”  tváře  bedlivě dohlížely na splnění jednotlivých disciplín na soutěžních stanovištích pro kluky i holky  všech generací. Nezřídka se zapojili i prarodiče, a pokud zrovna nesoutěžili, ze všech sil podporovali své ratolesti k co nejlepším výkonům.

img 8308

 

Táňa Kuchařová, Ondřej Brzobohatý, Anna Polívková, Imrich Bugár, Táňa Vilhelmová, Vojta Dyk, Ivan Trojan, Vladimír Šmicer, Anna Geislerová, Bára Baisková, Dan Bárta, Roman Holý a další,  byli skvělými a trpělivými “rozhodčími”, kteří neúnavně povzbuzovali  k co nejlepším výkonům, po zásluze je oceňovali, celý den se usmívali a fotili, rozdávali podpisy… a ani oni nezlobili!

img 8329

 

img 8347

 

img 8313

 

Všem pořadatelům, kteří akci připravují, i všem, kteří v ní ‘účinkují’, patří poděkování za dobrý nápad a realizaci. Samozřejmě také městu Sušice a sponzorům a partnerům, kteří se na financování a přípravě celého podniku podílejí. Nadšení malí  (i větší) účastníci  i spokojení dospěláci potvrzovali, že to bylo “zase bezva” a ve společnosti mediálně známých tváří byly v neděli VIP všechny děti…

 

Tradiční zakončení  fotbalovým zápasem na místním stadionu přineslo nejen úsměvné, ale i dramatické okamžiky. S výsledkem TJ Sušice “C” – VIP 2:2 byli nakonec všichni spokojení.

fotbal-72

 

 

V zajímavé FOTOGALERII TOMÁŠE MAŠKA  si můžete atmosféru nedělního dne, jak na Santosu,

tak na fotbalovém hřišti,  znovu  přiblížit.

 

-text a další foto v článku: as-