Letní oslava KRAJINY začíná zítra

 
Rašelina – kulturní spolek ve spolupráci s Oblastní charitou Sušice a Hlasohledem pro vás připravili na tento víkend kulturní zážitkovou akci S KRAJINOU, která se uskuteční na zámku ve Volšovech u Sušice a blízkém okolí již tento víkend, od pátku 18. do neděle 20. července.
 
s krajinou plakát 1
 
 
 
Pro ty, kdo mají chuť se s geologem, esejistou a autorem řady knih věnovaných krajině Václavem Cílkem a zpěvačkou inspirující se ve své tvorbě krajinou Ridinou Ahmedovou alespoň setkat (nedělní hlasová dílna se zpěvačkou Ridinou Ahmedovou je již bohužel plně obsazena, ale další části programu (v pátek a sobotu) jsou pro širokou veřejnost a budou jistě neméně zajímavé) přijďte do Volšov v pátek 18.7. od 19:00 do 21:00.
 
 
Kdo chce s Václavem Cílkem zažít více a projít se s komentovanou výpravou pošumavskou krajinou, nechť přijde v sobotu v 7:20 k zámku, odkud se bude vycházet v 7:30. Plánováné je navštívení Mouřence. 
Jídlo a dobrou obuv s sebou.
 
 
Pozdní odpoledne a večer (cca od 18:00) bude patřit zahradní slavnosti v krásném a příjemném prostředí zámecké zahrady a zámeckého parku ve Volšovech, kde minulý týden zahájen byl měsíční projekt Open garden oblastní charity (viz. foto).
 
Čeká vás akustický koncert klatovské dívčí kapely Jill trio, bar, čajovna, gastro stánek s dobrotami U mlsné kozy, jam session vedený profesionálním muzikantem Jardou Kořánem…
Vstupné je dobrovolné.
 

s krajinou leták

 

***

volsovy