Sušice v Poháru končí

V sobotu 26. července čekal na sušické fotbalisty tvrdý oříšek. V 1. kole Poháru České pošty přivítali na domácím hřišti fotbalisty z aktuálně třetiligových Domažlic a v případě úspěchu se mohli těšit na to, že opět doma přivítají velmi atraktivního soupeře z nejvyšší soutěže – celek Dukly Praha.

Realita se však ukázala jako velmi tvrdá. Domažličtí vynikali ve většině herních činností, hlavně v důrazu před bránou. Nakonec z toho byl divoký výsledek 1:5, čestný úspěch domácích zaznamenal František Hrach.

 

SUŠICE – DOMAŽLICE 1 : 5  (1 : 3)

 

Branky: 34´ František Hrach – 10´ a 15´ Libor Tafat, 4´ Marek Bauer, 51´ Petr Došlý a 80´ Ivo Vojtko

ŽK: 1 : 1. Rozhodčí: Němec – Vrzal, Průcha.

Diváků: 250

 

Soupeř z Julisky tedy v příštím kole vyrazí na Chodsko. Velmi zajímavým výsledkem však skončil druhý zápas , který se hrál na půdě divizního nováčka – Klatov. Domácí zde přivítali druholigový Baník Most a po bezbrankovém zápase na penalty zvítězili 4:2 a postupují do dalšího kola , kde se mohou těšit na některého ze soupeřů zvučnějších jmen.

Nyní budou hráči áčka pokračovat v přípravě, první divizní utkání je čeká v neděli 10. srpna od 17.00 , kdy na domácím trávníku od 17.00 přivítají hráče TJ Malše Roudné.

 

 

 

 

(doc)