s-m-s logo

Přijďte se rozloučit s prázdninami

Sportoviště města Sušice Vás všechny srdečně zvou na Rozloučení s prázdninami, které proběhne poslední prázdninový víkend 29.-31.8.2014 ve Sportovním areálu v Sušici.

 

Chcete si ještě vychutnat cizinu, ale už se Vám nechce nikam jezdit. V pátek si budete moci užít ve Sportovním areálu Francii plnými doušky, a to bez ohledu na počasí venku. V šest hodin startuje spinning maraton – Tour de France. Za zvýhodněnou cenu 100,- Kč (za 2 hodiny spinningu) si můžete zkusit zvládnout jednu etapu nejznámějšího cyklistického závodu. Po tomto sportovním výkonu se zrelaxujte v bazénu a saunách. Při ztlumeném světle, francouzských šansonech a za vůně levandule zkuste večerní plavání a la Provence (až do 23 hod.) Vždy v celou mohou návštěvníci bazénu vyzkoušet také saunovací rituály. Dozvíte se mimo jiné, jak se správně saunovat. Do všech prostor bazénové a relaxační části bazénu se během této akce dostanete za základní vstupné veřejného koupání. Upozorňujeme, že kapacity jednotlivých částí sportovního areálu jsou omezené.

 

V sobotu zahájí program v 9:00 hod. ukázky kajaků v bazénu. Uvidíte v provozu sušickou specialitu – simulaci divoké vody v plaveckém bazénu. Pokud Vás zajímá technologická část areálu a průběh stavby vůbec, přijďte na komentované prohlídky strojovny. Každou půl hodinu od 10:00 hod. do 14:30 hod. bude moci sedm zájemců absolvovat komentovanou prohlídku technologického zázemí areálu. Zájemci se mohou v sobotu od deseti hodin hlásit na recepci, kde dostanou vstupenku na prohlídku zdarma.

Pro ostatní návštěvníky bude v deset hodin začínat běžný provoz jako v jakýkoli jiný den. Bazén tedy bude otevřen v normálním režimu. Jako bonus se všichni návštěvníci bazénu budou moci ZDARMA zúčastnit dvou ukázkových hodin „Učíme se plavat“, které budou od 11 hod. a od 14 hod., probíhat v plaveckém bazénu. Od 12 – 14 hodin pak bude možnost zápisů dětí do plaveckých kurzů na školní rok 2014/2015 (na recepci).

 

Od tří hodin měla proběhnout ukázková hodina cvičení rodičů s dětmi. Z technických důvodů, ale musela být přeložena na neděli. Každopádně o cvičení rodiče s dětmi v sobotu nepřijdou. V zrcadlovém sálu je seznámíme s naším maskotem Žabákem a tělo i s ním protáhnete při první rozcvičce. Ve stejnou dobu také budete moci využít nabídky vyzkoušení lezecké stěny na zimním stadionu ZDARMA.

NA zimním stadionu zůstaneme. Vzhledem k tomu, že se blíží konec letní sezóny a in-line bruslení na zimáku bude končit, připravili jsme pro Vás KARNEVAL na in-line bruslích nejen pro děti. Přijďte se vyřádit na kolečkách a vyhrát nějakou z odměn!

Od pěti hodin ve fitness proběhne seminář o sportovní výživě. Přednášet o potravinových doplňcích bude Mgr. Alexandra Tylpová. Nenechte si ujít !!

Sobotu zakončí čtyřhodinový taneční workshop ve stylu Cha-cha určený dámám a dívkám bez rozdílu věku. Všem těm, které si chtějí připadat žensky a rády se hýbou v rytmu hudby. Kapacita workshopu je omezená – rezervace je už nyní možná na http://sportoviste-susice.isportsystem.cz/

 

Neděle je určená hlavně dětem a sportování. Dopoledne začneme rozcvičkou s Žabákem na zimním stadionu. Protáhneme si těla k dalším sportovním výkonům. V půl jedenácté totiž začne hned několik závodů. Na zimním stadionu se bude závodit na in-line bruslích a v lezení na stěnu. V bazénu pak budou probíhat dětské plavecké závody o titul Sušický delfín 2014. Registrace všech zájemců o účast v jednotlivých závodech bude probíhat od půl desáté na recepci bazénu. Podrobnější informace pro všechny závodníky najdete ve středu na našem webu. Vzhledem k průběhu plaveckým závodům bude částečně omezen provoz bazénu. Na druhou stranu se budou moci všichni návštěvníci bazénu zúčastnit závodů na tobogánu. Každou hodinu vyhlásíme vítěze, z jejichž časů se pak sestaví na tabuli slávy konečné pořadí.

Odpoledne budou sportovní klání pokračovat. V půl třetí startují závody lezoucích batolat (zrcadlový sál) a pětiboj rodičů s dětmi od 2 do 5 let (zimní stadion). Registrace bude probíhat od dvou hodin na recepci bazénu, stejně tak na další pětiboj dětí s rodiči od 6 do 10 let (zimní stadion), který začne ve čtyři hodiny i na pětiboj dětí od 11 do 15 let. Celé odpoledne budou na zimním stadionu probíhat nejrůznější doprovodné aktivity (např. lezecká stěna ZDARMA, bojovka pro děti atd.). Večer proběhne ještě ukázková hodina cvičení rodičů s dětmi a exhibiční utkání dětí proti Žabákovi. Nakonec vyhlásíme vítěze odpoledních závodů, rozdáme ceny a prázdniny budou definitivně za námi.

 

Letošní prvňáčci mají celý víkend vstup do bazénu ZDARMA.

Změna programu vyhrazena!

Podrobnosti k jednotlivým aktivitám najdete v následujících dnech na webových stránkách www.sportoviste-susice.cz

sms-rozlouceni